Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš: "Spēle pagaidām neiet"

Jānis Celmiņš

Pļaviņš: "Spēle pagaidām neiet"
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: www.fivb.com

"Klāgenfurtē, kur netikām ārā no grupas, spēlējām krietni labāk, nezinu pat kā to izskaidrot, vēl gan ir laiks ieskrieties," pēc uzvaras pār Brazīlijas pāri Benžaminu / Bruno FIVB "Grand Slam" sērijas pamatturnīra pirmajā mačā atzina Latvijas pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš.

Jau ziņojām, ka ar uzvaru Polijas pilsētā Stare Jablonki notiekošo FIVB ''Grand Slam'' sērijas pamatturnīru iesākuši Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš. Pirmajā apakšgrupas spēlē latvieši ar 2:1 pārspēja Brazīlijas duetu Benžaminu / Bruno. Šī bija Latvijas pāra trešā uzvara pār šiem brazīliešiem šovasar.

Pēc spēles iespaidos par maču dalījās Mārtiņš Pļaviņš. "Spēle pagaidām neiet, ne vakar pret šveiciešiem, ne šodien pret brazīliešiem. Klāgenfurtē, kur netikām ārā no grupas, spēlējām krietni labāk, nezinu pat kā to izskaidrot. Vēl ir laiks iespēlēties, taču pagaidām iet grūti. Uzvara ar 2:1 vēl neko nedod, no grupas ārā šeit būtu jātiek. Jācer, ka tiksim un otrajā turnīra kārtā jau spēlēsim labāk."

Mārtiņš pakomentēja arī tiesneša pieņemtos lēmumus par sliktu Brazīlijas pārim. "Es piekrītu, ka tās piespēles (tiesnešu nosvilptās otrās piespēles) ir jāsvilpj, bet ja nosvilpj vienu, tad ir jāsvilpj arī visas pārējās, kuras izpildītas līdzīgi. Vienā posmā tiesneši tiesā tā, citā pavisam savādāk. Tā nedrīkst būt!"

"Stare Jablonki nekas nav mainījies, lai arī šis ir "Grand Slam" sērijas turnīrs. Laukumi ir labi, man gan patīk nedaudz smagākas smiltis, kad neviens "lielais" nevar iesist. Man nepatīk, kad pretinieki "skalda" (izpilda spēka uzbrukumus), labāk, lai "kato" (izpilda māņu sitienus). Dzīvošana un turnīra organizācija te ir ok, taču salīdzināt ar labākajiem turnīriem Poliju nevar, Marseļā gan ir vēl sliktāk. Cepuri nost, ka cilvēki cenšas un kaut ko dara!"

Nākamo spēli Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš aizvadīs jau šovakar pulksten 16:00, kad pretiniekos mūsējiem būs ar augsto ceturto numuru izsēti mājinieki Fijaleks / Prudels. Protams, šī spēle norisināsies uz centrālā laukuma, kas nozīmē, ka visi pludmales volejbola cienītāji šo spēli varēs vērot bukmeikeru kantora Bwin.com mājas lapā internetā.

     [+] [-]

, 2010-08-05 15:07, pirms 14 gadiem
Jā pret poļiem būs ļoti grūti.. nu ja paņems poļus tad es nezinu tad jatiek 3nieka. poļi top 5 reitinga čaļi..lab bet brazīļi bija nr8 laikam + ja vel pļaviņš saka ka spele neiet ar šim uzvaram tad,pret poļiem aiziet tad arii uzvara nav nereāla sekošu līdz Bwin.com ja atradīšu kur tieši tas ir jo pagajušo reizi neatradu . jums vajag ieleitk live stream pašiem sava majas lapā lai visi var sekot līdz katrai spēlei

     [+] [-]

, 2010-08-05 15:40, pirms 14 gadiem
Tie kuri nevēlas maksāt Bwin.com, var par brīvu skatīties unibet.com(tikai jābūt reģistrētam un uz konta var stāvēt arī apaļa 0)

     [+] [-]

, 2010-08-05 15:59, pirms 14 gadiem
Kur tad unibet rada?

     [+] [-]

, 2010-08-05 16:02, pirms 14 gadiem
bwin nogrieza nost speli bija saraksta vairs nav