Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:658, Did:0, useCase: 3

Jānis "King of the Beach" turnīrā izcīna 2. vietu

Jānis Celmiņš

Jānis "King of the Beach" turnīrā izcīna 2. vietu
Jānis Šmēdiņš
Foto: beachvolley.lv

Svētdien Dzintaru pludmales smiltīs par 2011. gada "King of the Beach" pludmales volejbola turnīra uzvarētāju kļuva 24 gadus vecais Ingars Ivanovs, kurš izšķirošajā mačā apspēlēja Jāni Šmēdiņu, izcīnot galveno balvu un Karaļa titulu.

Finālā iekļuva Ingars, tad viņš varēja izvēlēties pārinieku - par to kļuva pērnā gada "karalis" Aleksandrs Samoilovs, bet Jānis Šmēdiņš itin loģiski pāriniekos ņēma Mārtiņu Pļaviņu. Izšķirošā cīņa jau tika aizvadīta pēc klasiskajiem pludmales volejbola noteikumiem - līdz 21 punktam pirmajos divos, bet 15 - trešajā setā. Pirmā seta laikā Ingars un Aleksandrs ieguva drošu pārsvaru, taču beigās gandrīz izsēja uzvaru setā (no 20:15 uz 21:19). Otrajā setā pārsvars jau bija Jānim un Mārtiņam, kuri līdzsvaroja rezultātu pa setiem ar uzvaru 21:18. Trešā seta sākumā Šmēdiņš un Pļaviņš panāca 6:1, taču ātri vien pazaudēja pārsvaru. Skaļo līdzjutēju atbalstīti, Ivanovs un Samoilovs tika pie četrām mačbumbām (14:10) un ar ceturto bija veiksmīgi - 15:13.

Tāpat kā pirms gada Mārtiņam, arī šogad Jānim līdz titulam pietrūka pavisam nedaudz. Mārtiņam šoreiz bija jāsamierinās ar dalītu piekto vietu.

Sacensības skaties Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV

Sacensību video ieraksts

Seko mums: twitter.com (twitter.com/PlavinsSmedins) un uzzini pirmais!