Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3018, Did:0, useCase: 3

Samoilova par sasniegumiem OS no Daugavpils pašvaldības saņems 3680 eiro

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Samoilova par sasniegumiem OS no Daugavpils pašvaldības saņems 3680 eiro
Anastasija Samoilova un Tīna Graudiņa. Foto: CEV

LETA. Pludmales volejboliste Anastasija Samoilova par sasniegumiem olimpiskajās spēlēs Parīzē no Daugavpils pašvaldības saņems 3680 eiro, nolēmusi pilsētas dome.

Nolemts piešķirt naudas balvas Samoilovai un viņas trenerei Natālijai Novikovai par izciliem sasniegumiem starptautiskajās sacensībās, kur Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa un Samoilova cīnījās pret spēcīgākajiem pasaules pāriem un ieguva 5.vietu.

Par izcīnīto 5.vietu olimpiskajās spēlēs pludmales volejbolā Samoilova saņems naudas balvu 3680 eiro, savukārt viņas trenere - 1840 eiro. Lēmums tika pieņemts saskaņā ar Daugavpils pašvaldības noteikumiem, kas nosaka kārtību naudas balvu piešķiršanai par izciliem sasniegumiem sportā. Pašvaldībā uzskata, ka šī iniciatīva veicina sporta attīstību reģionā, izceļot sportistu un treneru sasniegumus un motivējot viņus turpināt ceļu uz panākumiem nākotnē.

Jau ziņots, ka Graudiņa un Samoilova Parīzes olimpisko spēļu pludmales volejbola sacensību ceturtdaļfinālā ar 0-2 (16:21, 10:21) zaudēja pasaules ranga līderēm Dudai un Anai Patrīsijai no Brazīlijas, ierindojoties piektajā vietā.

Izmantotie resuris:
LETA

     [+] [-]

, 2024-09-13 21:27, pirms 5 dienām
Kapēc šāds raksts vispār jāraksta?

Mums Jāpriecājas? Jāskauž?

     [+] [-]

, 2024-09-14 03:10, pirms 4 dienām
? Tiešām kas šāds vajadzīgs šajā portālā? Tufta kkāda. Lai tač tā Dpils ko grib to maksā. Pilnīgi varēja iztikt bez šāda raksta, kas vēl pietam no letas preses relīze prosta paņemta.