Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Divi Latvijas dueti Itālijā sasniedz "Futures" turnīra izslēgšanas spēles

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Divi Latvijas dueti Itālijā sasniedz "Futures" turnīra izslēgšanas spēles
Marta Ozoliņa un Luīze Skrastiņa. Foto: Artūrs Stiebriņš, volejbols.lv

LETA. Latvijas pludmales volejbola dueti Marta Ozoliņa/Luīze Skrastiņa un Mihails Samoilovs/Arnis Reliņš piektdien Itālijā pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" sacensībās nodrošināja vietu izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.

Sieviešu turnīrā Ozoliņa/Skrastiņa izsēta ar ceturto numuru un pirmajā spēlē ar 2-0 (21:16, 21:16) pārspēja somietes Esi Nirhamo/Anni Vītalu (4.), bet otrajā mačā ar 1-2 (12:21, 21:19, 12:15) zaudēja kvalifikāciju pārvarējušajām itālietēm Eleonorai Anibalini/Annai Pelojai (12.).

Latvijas duets D grupā ieņēma otro vietu un izslēgšanas spēles sāks no pirmās kārtas.

Savukārt vīriešu turnīrā Samoilovs/Reliņš tika pie piektā numura un pirmajā cīņā ar 2-0 (23:21, 21:14) uzvarēja Ukrainas duetu Oleksiju Bubļiku un Jaroslavu Timčenko (12.).

Otrajā spēlē latvieši ar 0-2 (16:21, 11:21) piekāpās dāņiem Kristianam Lundbijam-Andersenam/Nikolajam Hovmanam-Overgordam(4.). Arī Samoilovs/Reliņš savā apakšgrupā ierindojās otrajā pozīcijā un "play off" sāks no pirmās kārtas.

"Pro Beach Tour" rangā pirmās ir "Elite 16" sacensības, otrās - "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-08-30 22:53, pirms 3 nedēļām
vot, tūristi.
Nu vienīgi Reliņam priekš trenera aroda, iespējams, noderēs.
P.S. Starp citu, neaizmirsīsim, ka Miša nu jau labu brīdi ir pieparasītākais LV pludmales volejbolists.
https://www.youtube.com/watch?v=iLn...