Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovam un Sorokinam uzvara otrās kārtas spēlē

Jānis Celmiņš

Samoilovam un Sorokinam uzvara otrās kārtas spēlē
Aleksandrs Samoilovs
Foto: www.spteam.lv

Ar uzvaru Polijas pilsētā Mislovicē notiekošo FIVB pasaules kausa posmu pludmales volejbolā šodien iesākuši Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins. Otrajā kvalifikācijas kārtas spēlē Latvijas pludmales volejbolisti apspēlēja mazpazīstamo Hovātijas duetu Peričs / Križanovičs.

Jau ziņojām, ka pirmā kārta Samoilovam un Sorokinam Mislovices posma kvalifikācijas sacensībās bija brīva un viņi mierīgi varēja gatavoties otrā kārtas spēlei.

Otrajā kārtā Latvijas duetam pretī stājās mazpazīstamais Horvātijas duets, kurš kvalifikācijas sacensībās bija izsēts ar 29. numuru - Peričs / Križanovičs. Mūsējie izsēti ar krietni vien augstāku numuru un tas atspoguļojās arī pirmā seta rezultātā - pārliecinoša uzvara 21:13 un sperts mazs solītis pamatturnīra virzienā. Lai arī otrajā setā Samoilovam / Sorokinam gāja krietni grūtāk, taču arī to savā labā noslēdza mūsējie - 25:23.

Līdz ar to līdz posma pamatsacensībām Aleksandram ar Ruslanu vēl jāuzvar vienā spēlē. Tajā mūsējo pretinieki būs itāļi Ingrosso / Ingrosso. Spēles sākums pulksten 18.00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
fivb.com

  -3 [+] [-]

, 2009-05-27 17:17, pirms 15 gadiem
Ingrosso / Ingrosso

     [+] [-]

, 2009-05-27 19:22, pirms 15 gadiem
2:0... nu ko lai saka..lai ari rit tik pat labi ietu..