Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Brazīliešiem viss goda pjedestāls pirmajā posmā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Brazīliešiem viss goda pjedestāls pirmajā posmā
Uzvarētāju šampanieša šaltis
Foto: fivb.org

Noslēdzies 2009. gada pirmais FIVB pasaules kausa posms pludmales volejbolā vīriešiem. Brazīlijā saviem konkurentiem nepārspēti palika mājinieki – uzvarētāju laurus plūca Rikardu un Emanuels, bet arī goda pjedestāla otrā un trešā pakāpiena kāpa brazīlieši.

Jau vakar (pēc pusfināliem) kļuva skaidrs, ka posma uzvarētāji būs brazīlieši. Šodien finālspēlē tikās Rikardu / Emanuels un Harlijs / Elisons. Nepilnu stundu ilgā spēlē ar 2:0 (22:20, 21:19) pārāki bija pirmie. Cīņā par trešo vietu Marsio Araužo un Fabio Luiss ar 2:1 (19:21, 21:19, 15:11) pārspēja pērnās sezonas līderus, amerikāņus Rodžersu un Dalhauzeru.

Neviens no Latvijas duetiem Brazīlijā nespēlēja un to nedarīs arī nākamajā posmā Šanhajā (Ķīna). Pirmie starti mūsu puišiem paredzēti maija sākumā, trešajā FIVB pasaules kausa posmā Romā (Itālija).

Jau ziņojām, ka ar brazīliešu Larisas un Julianas uzvaru vakar turpat Brazīlīja noslēdzās pirmais FIVB pasaules kausa posms pludmales volejbolā sievietēm. Uz Brazīliju nebija devies arī mūsu vadošais sieviešu pludmales volejbola duets Inguna Minusa un Inese Jursone, taču Ķīnas posmā viņas startēs.

Izmantotie resursi:
fivb.org