Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Aizvadīts ELKOR Sport pludmales volejbola līgas 4. posms

Jānis Celmiņš

Lai arī aiz loga paliek arvien aukstāks, pludmales volejbola hallē Beach Box vasara turpinās. Pagājušo svētdien šeit tika aizvadīta nu jau ļoti populārā Elkor Sport pludmales volejbola līgas kārtējā posmu sērija, kura šosezon norisinājās 4. reizi. Interese no dalībnieku puses saglabājās ļoti augsta, šajā posmā piedalījās 30 komandas no visām 41, kas ir pieteikušas savu dalību līgā.

Līdzīgi kā iepriekšējos posmos arī šis bija piesātināts ar spraigām cīņām, interesantiem pavērsieniem un pārsteigumiem. Par līgas augsto līmeni liecina fakts, ka brāļi Baloži, kas ir Latvijas čempionāta regulāri dalībnieki nespēja pārvarēt grupu turnīru.

Ļoti labu sniegumu parādīja pāris, kas salīdzinoši nesen pievienojās ELKOR Sport līgai Andrejevs/Lācis, kuri pirmajā izslēgšanas kārtā pārspēja līgas kopvērtējuma līderus Grosbergs/Priede. Ja iepriekšējā posmā Andrejevs/Lācis nespējā pārvarēt grupu turnīru, tad šoreiz jau izcīnīja augsto 3. vietu.

Iepriekšējā posma finālisti Zaščerinskis/Belerts arī šoreiz cīnījās ar ļoti lielu gribasspēku, taču 2. izslēgšanas kārtā piekāpās šī posma 2. vietas ieguvējiem Tunte/Grīnbergs.

Līgas favorītu pāris Zaļkalns/Kiseļevs tikai ar 2 punktiem finālā bija pārāks par Tunte/Grīnbergs un kāpa uz pjedestāla augstākā pakāpiena. Jāatzīmē, ka šis pāris ir vienīgais šobrīd, kas spējis uzvarēt divus līgas posmus pēc kārtas.

Savukārt dienas veiksmīgākā komanda, kura izlozes kārtībā laimēja Fiat oficiālā dīlera Autobrava specbalvu - visurgājēju Fiat Freemont uz nedēļas nogali bija Andris Eglītis un Juris Šķesters.

Atgādinām, ka jau 8. decembrī gaidāms līgas 5. posms, kurā vēl var mēģināt ielēkt arī komandas, kas nav piedalījušās pirmajos četros posmos, taču jāpiebilst, ka garantētas vietas turnīrā ir pirmajām 32 pamata komandām un attiecīgi, ja kāda no tām atsaka dalību kādā posmā, tad brīvās vietas var tikt aizpildītas ar pretendentu komandām.

Lielu paldies līgas organizatori saka atbalstītājiem, kas sarūpēja volejbolistiem svētkus: ELKOR Sport, Autobrava, Aldaris, Ādažu čipsi, Isostar, F1, Triumfs, Blue Box, EMJ Metāls, SWH, Sportacentrs.com, Apollo.

Vairāk informācija par ELKOR Sport pludmales volejbola līgu atrodama Pludmales volejbola halle «Beach Box»

Vietu sadalījums:

1.vieta Klāvs Zaļkalns / Artūrs Kiseļevs
2.vieta Arnis Tunte / Jānis Grīnbergs
3.vieta Sandris Andrējevs / Artis Lācis
4.vieta Dāvis Nātriņš / Sandris Kalniņš

Informāciju sagatavoja:
Beach Box