Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Barsuks startēs Eiropas čempionu kausa izcīņā

Jānis Celmiņš

Samoilovs un Barsuks startēs Eiropas čempionu kausa izcīņā
Aleksandrs Samoilovs un Dmitrijs Barsuks
Foto: samoilovs.lv

Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs atkal apvienos spēkus ar vienu no Krievijas labākajiem "bīčistiem" Dmitriju Barsuku, lai piedalītos Eiropas čempionu kausa izcīņā, kas oktobra pirmajā pusē risināsies Spānijā.

Jau ziņojām, ka duets Aleksandrs Samoilovs / Dmitrijs Barsuks septembra sākumā izcīnīja Krievijas čempionu titulu, kas ļauj viņiem kopā piedalīties arī ikgadējā turnīrā - Eiropas čempionu kausa izcīņā. Sacensībās piedalīsies divi Spānijas labākie dueti, ka arī seši citi Eiropas valstu čempioni. 2009. gadā par "Tenerife European Champions Cup" uzvarētājiem kļuva Numerdors un Šuils no Nīderlandes.

"Visas šīs dienas pēc Krievijas kausa trenējos sporta centrā „Brazīlija”. Šodien lidoju uz Kijevu, Ukrainu uz savas māsīcas kāzām. Sanāks trīs dienu pārtraukums, bet jau no pirmdienas atsākšu treniņus Brazīlijā, vai arī, ja laiks uzlabosies, Jūrmalas pludmalē," savā mājas lapā samoilovs.lv raksta Aleksandrs Samoilovs.

Izmantotie resursi:
Samoilovs.Lv | Jaunumi

     [+] [-]

, 2010-09-24 11:10, pirms 14 gadiem
inchiigi likas jau ka sezona galaa visu ziemu ari notiek turniiri siltajos galos ?

     [+] [-]

, 2010-09-24 11:28, pirms 14 gadiem
Kaazaas dos valjaa, pie haholiem citaadi nevar

     [+] [-]

, 2010-09-27 11:25, pirms 14 gadiem
Trešie labākie aiz Pļaviņa Šmēdiņa un Ruslana.