Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Ikvienam: Open divīzija 3. oktobrī!

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Brazīlijas vasara ir atklāta – ikvienam pludmales volejbola cienītājam svētdien, 3. oktobrī plkst. 12:00 Pludmales centrā „Brazīlija”, Jūrkalnes ielā 100, ir iespēja piedalīties OPEN divīzijas turnīrā. Īpaši gaidām tos, kas vasaras laikā pludmalē ir kļuvuši par spicākajiem volejbola spēlētājiem – nāc un rādi, ko māki Brazīlijai, uzturot sevi formā arī ziemas sezonā!

Turnīri tiek spēlēti pēc starptautiskajiem pludmales volejbola noteikumiem, komandas sastāv no diviem spēlētājiem. Spēlētājiem pēc iegūtajiem rezultātiem tiek piešķirti reitinga punkti, kas tiek ņemti vērā izliekot spēlētājus nākošajos turnīros. Labākajām komandām dāvanu kartes no sporta centra „Atlētika”, kā arī veicinošas balvas no „Zelta” un „Maxim”.

Dalībai turnīrā spēlētāji var pieteikties nosūtot pieteikuma e-pastu līdz 1. oktobrim plkst. 12:00 uz beachvolley@beachvolley.lv, rakstot turnīra nosaukumu, norises laiku, komandas nosaukumu, komandas dalībnieku vārdus un uzvārdus, tālruni un e-pastu. Reģistrācija turnīram 3. oktobrī plkst. 11:30, dalības maksa 20,- Ls no komandas.Pludmales centrā „Brazīlija” pieejamas gan dušas, gan ģērbtuves, kā arī „Cafe Brazil”, kurā katrs spēlētājs var ieturēt „Turnīra pusdienas” tikai par 2,30 Ls.

Tuvākie turnīri:
10. oktobrī turnīrs „Amatieru divīzija”
17. oktobrī turnīrs „Oktobra Brazīlietis”
24. oktobrī turnīrs „MIX divīzija”
Pludmales centrs „Brazīlija” ir 21. gadsimta izklaides un sporta centrs. Centrā pieejami arī 4 pludmales laukumi, kurus iespējams pielāgot dažādu pludmales sportu (volejbola, futbola, badmintona, rokas bumbas, tenisa) spēlēšanai, kā arī dažādiem izklaides un sporta pasākumiem.