Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"Beach Box Mix Nakts" turnīrs jau atkal piektdienas vakarā

Jānis Celmiņš

26. aprīlī (sākums plkst. 22:00) Beach Box hallē (Brīvības gatvē 197B) jau 6. reizi norisināsies Mix Nakts turnīrs pludmales volejbolā. Turnīrs kā jau ierasts notiek nepiespiestā un jautrā gaisotnē, tāpēc piedalīties ir aicināti pilnīgi visi, kas vēlas jautri pavadīt piektdienas vakaru.

Turnīra izspēle notiek pēc atvieglotiem FIVB pludmales volejbola noteikumiem, katrā komandā ir jābūt vismaz vienai daiļā dzimuma pārstāvei. Maksimālais cilvēku skaits komandā ir 4, bet laukumā atrodas 3 spēlētāji, no kuriem vismaz viena ir sieviete.

Komandas tiks ielozētas 4 apakšgrupās pa 6 komandām katrā. No katras apakšgrupas četras labākās komandas turpinās cīņu pēc vien mīnuss sistēmas par „Beach Box Mix Nakts” uzvarētāja titulu. Grupu turnīrā tiek spēlēts līdz vienam uzvarētam setam līdz 15 punktiem ar divu punktu pārsvaru, pēc grupu turnīra sets ritēs līdz 21 punktam.

Pieteikties turnīram var sūtot e-pastu uz arnis@beachbox.lv. Nepieciešamā informācija, lai pieteikums tiktu pieņemts: spēlētāju vārdi un uzvārdi, kontaktpersonas tālrunis un komandas nosaukums. Pieteikumi tiek pieņemti līdz 26. aprīļa plkst. 12.00. Turnīra komandu skaits ir ierobežots – 24.

Katra komandas dalībnieka maksa par piedalīšanos turnīrā ir 5ls.

Sacensību organizētāji būs parūpējušies par balvām no mūsu atbalstītājiem – „Aldaris”, „Ar mani atkal runā kaijas”, „Red Bull”, „Beach Box”, „Syform”, „Ādažu Čipsi” u.c.

Kontaktinformācija: Arnis Tunte – 26347703

Vairāk informācijas un turnīra nolikums ir pieejamsPludmales volejbola halle «Beach Box»