Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

EEVZA posmā Rīgā uzvar Krievijas duets, otrie - Šmēdiņš un Solovejs

Jānis Celmiņš

EEVZA posmā Rīgā uzvar Krievijas duets, otrie - Šmēdiņš un Solovejs
Toms Šmēdiņš
Foto: beachvolley.lv

Austrumeiropas Zonālās asociācijas (EEVZA) posmā Rīgā uzvaru šodien svinēja Krievijas duets Sergejs Alfimovs / Aleksandrs Kullo, kuri finālā trijos setos apspēlēja Tomu Šmēdiņu un Aleksandru Soloveju – 2:1. Trešo vietu arī izcīnīja latvieši - Klāvs Zaļkalns un Artūrs Kiseļevs.

Pirmajā setā pārāki bija Šmēdiņš un Solovejs (21:12), bet nākamajos divos uzvarēja Krievijas pāris – 21:19, 16:14, tādejādi svinot uzvaru arī visā mačā un izcīnot uzvaru EEVZA posmā, kas vienlaicīgi bija arī Latvijas čempionāta „Zelta OPEN” trešais posms.

Cīņā par trešo vietu Klāvs Zaļkalns duetā ar Artūru Kiseļevu, spītējot otrā potītes savainojumam, pieveica Igaunijas pārstāvjus Maksimu Metrovu un Valeriju Aleksejevu – 2:0 (21:17, 21:18).

Jau vēstīts, ka turnīrā kopumā piedalījās 27 dueti no Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Igaunijas un Latvijas.

„Zelta OPEN” ceturtais posms jau augusta pirmajā nedēļā risināsies turpat Pludmales Sporta centrā „Brazīlija”, bet jau pēc nedēļas Majoru pludmalē notiks kārtējais „Zelta OPEN Challenger” turnīrs.