Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Igaunijas čempionāta otrā posma pusfinālos divi Latvijas dueti

Jānis Celmiņš

Igaunijas čempionāta otrā posma pusfinālos divi Latvijas dueti
Mārtiņš Pļaviņš

Igaunijas pludmales volejbola čempionāta "Nokia Grand Prix" otrā posma sacensībās Pērnavā finālā iekļuvuši divi Latvijas dueti - Mārtiņš Pļaviņš / Lauris Iecelnieks un Jānis Šmēdiņš / Ingars Ivanovs.

Abi Latvijas pāri līdz pusfināliem aizspēlējās pa tā saukto "uzvarētāju zaru" un līdz šim turnīru aizvada bez zaudējumiem. Pa "zaudētāju zaru" līdz pusfinālam tikuši igauņi Karels Kaiss un Argo Araks, kā arī Maksims Petrovs / Aleksejs Povjakels. Cīņā par iekļūšanu pusfinālā Petrovs un Povjakels apspēlēja vēl vienu Latvijas duetu brāļus Jāni un Mārtiņu Freidenfeldus.

Pirmajā pusfinālā tādejādi spēkiem mērosies Pļaviņš / Iecelnieks un Kaiss / Araks, bet otrie kortā dosies Šmēdiņš / Ivanovs un Petrovs / Povjakels.

Turnīrā Pērnavā kopā piedalījās četri Latvijas vīru dueti - brāļi Freidenfeldi un Artūrs Kiseļevs / Toms Vanags ieņēma dalītu 5./6. vietu.

     [+] [-]

, 2009-06-21 18:26, pirms 15 gadiem
nav info par to kas tā par traumu S/S pārim?

     [+] [-]

, 2009-06-21 22:25, pirms 15 gadiem
neznez rakstīja: nav info par to kas tā par traumu S/S pārim?
Sasham krampji...