Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Brāļu derbijā Samoilovi apspēlē Ajē, sākot jauno sezonu

Brāļu derbijā Samoilovi apspēlē Ajē, sākot jauno sezonu
Aleksandrs Samoilovs un Mihails Samoilovs. Foto: Pim Waslander / Queen & King of the Court

Brazīlijas austrumu pilsētā Resifi sācies "Beach Pro" tūres posms pludmales volejbolā. "Challenge" kvalifikācijas pirmajā kārtā risinājās brāļu derbijs, kur Latvijas tandēms Aleksandrs Samoilovs/Mihails Samoilovs pārspēja Francijas atlētus Kalvinu Ajē un Kvinsī Ajē - 21:17, 11:21, 15:13. Izšķirošā kvalifikācijas spēle sāksies pēc plkst. 22.45 - tiešraide būs šajā rakstā!

# Šodien spēkojās Latvijas brāļi (#17) un melnīgsnējie Francijas brāļi (#16), sākot jauno sezonu.

Mača sākumā Aleksandrs nobloķēja (4:4) un panāca arī 5:4. Turpinājumā pretinieki nopelnīja sešus punktus pēc kārtas, līdz ar to rezultāts kļuva 6:11 par sliktu Latvijas duetam. Mihails izglāba aizsardzībā un noformēja 8:11, turklāt Aleksandrs nobloķēja (9:11) un triumfēja pie tīkla - 10:11. Oponenti atkal palielināja pārsvaru, taču Aleksandrs izpildīja divus eisus pēc kārtas - 15:15. Mihails paņēma aizsardzībā, un Aleksandrs tūlīt noformēja 17:16. Mihails izcēlās ar eisu (18:16) un nobloķēja (20:17), savukārt Aleksandrs pielika pirmā seta pēdējo punktu - 21:17.

Resifi termometrs rādīja 31 grādu.

→ → Nākamajā setā Latvijas duets nonāca iedzinējos (3:7, 4:10, 7:15) un zaudēja arī pēdējās trijās epizodēs - 11:21.

→ → Trešā seta sākumā Samoilovi uz brīdi ieguva pārsvaru (4:3), kad francūzim tika konstatēts nepareizs cēliens. Mihails grūtā situācijā iesita precīzi (6:6), nākamajā izspēlē pretinieks sita pāri laukumam (7:6), bet Aleksandrs panāca jau 8:6. Mihails izglāba aizsardzībā, un Aleksandrs sarūpēja 10:7. Cīņas pēdējo triecienu deva Mihails - 15:13.

Pēc plkst. 22.45 izšķirošajā kvalifikācijas spēlē pretī stāsies pērnajā rudenī pieveiktie Spānijas brāļi Havjers Uerta/Alehandro Uerta (#32), kuri šodien pārsteidzoši uzvarēja (15:21, 21:13, 15:12) itāliešus Danieli Lupo/Enriko Rosi (#1).

Tiešraide

Rīt pamatturnīrā spēlēs Latvijas pludmales volejbola līderes Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova.

Izmantotie resursi:
Box Score - volleyballworld.com
fivb.12ndr.at


Kristians Fokerots un Mārtiņš Pļaviņš. Foto: Volleyball World
5

Pļaviņš/Fokerots, Ozoliņa/Namiķe uzvar pirmajā Latvijas atlases turnīrā startam Nāciju kausā

LETA. Mārtiņš Pļaviņš/Kristians Fokerots un Anija Ozoliņa/Anete Namiķe svētdien Ventspilī uzvarēja pirmajā Latvijas duetu atlases turnīrā startam Eiropas Volejbola federācijas (CEV) 2024.gada Nāciju kausa pludmales volejbolā turnīrā Jūrmalā, kas vienlaicīgi būs arī Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs.
Foto: LVF

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Nāciju kausa turnīru Jūrmalā

Latvijas Volejbola federācija (LVF) informē, ka no šodienas portālā bezrindas.lv ir iespējams iegādāties biļetes uz Nāciju kausu pludmales volejbolā, kas no 13. līdz 16. jūnijam notiks Majoru pludmalē un kurā notiks cīņa pa vietām Parīzes olimpiskajās spēlēs.
Braziljas elites sieviešu pjedestāls. Foto: volleyballworld.com

Braziljas elites posmā triumfē Duda/Ana Patrīsija un Evandru/Arturs

Brazīlijas galvaspilsētā Braziljā noslēdzies "Beach Pro" elites posms pludmales volejbolā. Šonakt uzvarēja brazīlietes Duda/Ana Patrīsija un brazīlieši Evandru/Arturs.