Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Šajā nedēļas nogalē LČ pludmales volejbola Fināla posms

Jānis Celmiņš

Šajā nedēļas nogalē LČ pludmales volejbola Fināla posms
Artis Caics
Foto: www.beachvolley.lv

Šajā nedēļas nogalē (20. – 22. augustam) Dubultu pludmalē risināsies Latvijas čempionāta pludmales volejbolā fināla posms, kā vīriešu tā sieviešu duetiem. Atšķirībā no iepriekšējiem "Zelta OPEN" posmiem, šajā sportisti sadalīs arī Latvijas čempionāta medaļu komplektus.

Vīriem šovasar norisinājušies jau četri "Zelta OPEN" posmi. Pirmajā no tiem uzvaru svinēja "jaunizceptie" Eiropas čempionāta bronzas medaļnieki Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš, nākamajos trijos – Toms Šmēdiņš ar Arti Caicu (otrajā un ceturtajā) un Andris Krūmiņš / Klāvs Zaļkalns (trešajā). Pirmie bija pieteikuši savu dalību arī Fināla posmam, taču neatkarīgi no gaitām Ālandu salās notiekošajā FIVB Pasaules kausa posmā duets nolēmis atvilkt elpu (slodzes pēdējo nedēļu laikā bijušas tiešām nopietnas) un par Latvijas čempionāta zelta godalgām necīnīties.

Tādejādi par čempionāta Fināla posma galvenajiem favorītiem automātiski kļuvis šī brīža Latvijas trešais spēcīgākais pāris Toms Šmēdiņš un Artis Caics. Viņiem konkurenci lūkos sastādīt jau pieminētie Krūmiņš / Zaļkalns, vairākkārt uz LČ goda pjedestāla kāpušie Glāzers / Andrejevs, kā arī Vilmanis / Salmiņš, Tunte / Točs un vēl vairāki dueti. Kopumā posmam dalību pieteikuši 27 dueti. 12 no tiem jau iekļaut pamatturnīrā, bet atlikušie par četrām ceļazīmēm uz pamatsacensībām cīnīsies kvalifikācijas turnīrā piektdien. Pamatturnīra sacensības sāksies sestdien, bet visi izšķirošie notikumi risināsies svētdien.

Dāmu konkurencē šovasar aizvadīti jau divi posmi. Abos pie uzvarām pārmaiņus tika Inese Jursone un Inguna Minusa, abas triumfēja kopā ar Ingu Ikaunieci. Šajā turnīrā abas mūsu labākās "bīčistes" spēlēs vienā tīkla pusē un cīnīsies par vēl vienu Latvijas čempionu titulu. Ko uz viņu fona spēs parādīt tuvākās sekotājas, redzēsim jau nedēļas nogalē. Žēl, ka turnīram dalību nav pieteikušas Anete Krastiņa un Jana Jaudzema… Kopumā fināla posmam pieteikušies vien 11 dāmu dueti, tāpēc sacensības sāksies vien sestien.

Piektdien aktivitātes Dubultu pludmalē (Baznīcas ielas galā) sāksies jau pulksten 10.40 (vīru kvalifikācija), sestdien jau 9.45 (vīru un dāmu pamatturnīra pirmās spēles), bet visi izšķirošie notikumi svētdien, pulksten 10.00.

LČ Fināla posmu izšķirošo spēļu kalendārssvētdien, 22. augustā:

10.00 - 1/2 fināls sieviešu komandām
11.00 - 1/2 fināls vīriešu komandām
12.00 - 1/2 fināls sieviešu komandām
13.00 - 1/2 fināls vīriešu komandām
16.00 - Spēle par 3. vietu sieviešu komandām
15.00 - Spēle par 3. vietu vīriešu komandām
16.00 - Fināls sieviešu komandām
17.00 - Fināls vīriešu komandām

Dalībnieku saraksts vīriešiem: Latvijas Pludmales volejbola līga - Turnīri -...
Dalībnieku saraksts sievietēm: Latvijas Pludmales volejbola līga - Turnīri -...

     [+] [-]

, 2010-08-19 17:03, pirms 14 gadiem
Bilde jau labā..

     [+] [-]

, 2010-08-19 17:56, pirms 14 gadiem
Tunto - kaut kāds Itālis??

     [+] [-]

, 2010-08-21 20:51, pirms 14 gadiem
Ko var pieminet visu laiku Krastinu un Jaundzemi, jau kuro posmu vinas nav, bet ne redz kadam zel,labak butu pieminejis, ka maz pari utt., ne visu laiku tas abas!!!Lai tak sitas pa savu Somiju!!!