Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Zināms LČ pludmales volejbolā provizoriskais kalendārs 2012. gadam

Jānis Celmiņš

Zināms LČ pludmales volejbolā provizoriskais kalendārs 2012. gadam
Mārtiņš Pļaviņš pret Tomu Šmēdiņu
Foto: beachvolley.lv

Latvijas Pludmales Volejbola līga sadarbībā ar SIA „beach lv” ir publiskojuši provizorisko 2012. gada vasaras sezonas pludmales volejbola turnīru kalendāru. Ņemot vērā, ka Eiropas Volejbola konfederācija (CEV) vēl nav publicējusi 2012. gada sezonas precīzo kalendāru, arī vietējo turnīru norises laiki varētu tikt mainīti. Tuvākajā laikā kalendārs tiks papildināta ar informāciju par turnīru norises vietām.

Kā jau ierasts, arī šī gada pludmales volejbola sezonu atklās tradicionālais „Mediju Kauss” – turnīrs mediju pārstāvjiem, radošo aģentūru darbiniekiem un sabiedrisko attiecību speciālistiem.

2012. gada vasarā plānoti četri Latvijas pludmales volejbola čempionāta „Zelta Open” posmi un Fināls.
Viens no čempionāta posmiem ir „EEVZA Open” – Austrumeiropas volejbola zonālās asociācijas pludmales volejbola sacensības pieaugušajiem, kurās piedalās volejbolisti no Latvijas, Krievijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Ukrainas, Baltkrievijas un Azerbaidžānas. Šogad „EEVZA Open” Latvijā notiks jau otro gadu.

Tautas klases turnīri - „Zelta Open Challenger” - paredzēti piecos posmos.

16. jūnijā ir plānots „Starptautiskais veterānu turnīrs”, kura dalībnieki ir vecumā no 35 gadiem sievietēm un no 40 gadiem - vīriešiem.

Savukārt Liepājas pludmalē no 6. līdz 8. augustam norisināsies Latvijas Olimpiskās komitejas organizētā „Pieaugušo Vasaras olimpiāde”, kurā tiks pārstāvēts arī pludmales volejbols.

Lielu popularitāti ieguvušais šova turnīrs „King of the Beach” - cīņa starp astoņiem labākajiem volejbolistiem par pludmales karaļa titulu, notiks 12. augustā.

Kā katru gadu - spēļu starplaikos ieplānotas aktivitātes skatītajiem - konkursi, atrakcijas un šovi, un, protams, aktīvākajiem - balvas.

Provizoriskais kalendārs pieejams šeit: Latvijas Pludmales volejbola līga - Turnīri

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja