Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš, Samoilovs un Šmēdiņi svētdien "King of the Beach" Sportacentrs.com TV tiešraidē

Agris Suveizda

Pļaviņš, Samoilovs un Šmēdiņi svētdien "King of the Beach" Sportacentrs.com TV tiešraidē
Aleksandrs Samoilovs
Foto: fivb.org

Parīt pludmales sporta centrā "Brazīlija" Latvijas vadošie pludmales volejbolisti kronēs jauno Latvijas pludmales volejbola karali. "King of the Beach" turnīrs sāksies plkst. 14:00, un sacensību tiešraidi varēsiet vērot gan portāla Sportacentrs.com, gan Sportacentrs.com TV tiešraidē. Mačus komentēs Jānis Celmiņš un Krišs Upenieks.

Šova turnīrā kopumā piedalīsies astoņi spēlētāji: Mārtiņš Pļaviņš, Aleksandrs Samoilovs, Jānis Šmēdiņš, Toms Šmēdiņš, Ruslans Sorokins, Ingars Ivanovs, kā arī kvalifikācijas turnīra uzvarētāji Klāvs Zaļkalns un Mārcis Jirgensons. Mārtiņam Pļaviņam tas būs pirmais turnīrs pēc meningīta izārstēšanas.

"King of the beach" ir īpaša izspēles sistēma – astoņi spēlētāji tiks sadalīti divās grupās pa četriem katrā, kur katrs ar katru no pāriniekiem izspēlēs pa vienam setam. Kopā katrs dalībnieks izspēlēs trīs setus, katru līdz 17 punktiem. Pēc izspēles tiks noteiktas spēlētāju ieņemtās vietas grupās – vispirms pēc uzvarēto setu skaita, tad pēc iegūto/zaudēto punktu attiecības.

Grupu divu pirmo vietu ieguvēji sacensības turpinās nākamajā kārtā un atkal četri spēlētāji katrs ar katru izspēlēs pa vienam setam, bet šoreiz līdz 21 punktam. Pēc šīm izspēlēm tiks noteikti divi labākie spēlētāji, kuri savā starpā cīnīsies finālspēlē. Finālspēlē grupas pirmās un otrās vietas ieguvēji izvēlēsies komandas biedrus no visiem dalībniekiem, kuri bija uzsākuši cīņu par Pludmales karaļa titulu un izspēlēs pilnu spēli, līdz divu setu uzvarai.

Četru gadu laikā nevienam spēlētājam nav izdevies uzvarēt divreiz, taču, ļoti iespējams, kāds no spēlētājiem šo svētdien tiks kronēts par divkārtējo Latvijas pludmales volejbola karali. Līdz šim titulus izcīnījuši Toms Šmēdiņš (2009), Aleksandrs Samoilovs (2010), Ingars Ivanovs (2011) un Jānis Šmēdiņš (2012).

"King of the beach" turnīra laikā tiks noskaidrots arī precīzākais servētājs no skatītāju rindām – ikvienam būs iespēja piedalīties apdrošināšanas sabiedrības ERGO servju konkursā un iegūt balvas. Kā arī būs lieliska iespēja piedalīties daudzās citās atrakcijās visas dienas garumā.

     [+] [-]

, 2013-08-16 13:50, pirms 11 gadiem
Rīt pludmales sporta centrā "Brazīlija" Latvijas vadošie pludmales volejbolisti kronēs jauno Latvijas pludmales volejbola karali.

Četru gadu laikā nevienam spēlētājam nav izdevies uzvarēt divreiz, taču, ļoti iespējams, kāds no spēlētājiem šo svētdien tiks kronēts par divkārtējo Latvijas pludmales volejbola karali.

Kuru dienu tad isti norisinasies sis turnirs?

     [+] [-]

, 2013-08-16 13:52, pirms 11 gadiem
chukis99 rakstīja: Kuru dienu tad isti norisinasies sis turnirs?
Paldies. Labots.

     [+] [-]

, 2013-08-16 17:32, pirms 11 gadiem
Diez gan loģiski, ka nav izdevies uzvarēt 2x, ja 2011.gadā Ingars paņēma, tad 2012.gada viņš nevarēja spēlēt, jo spēlēja četri vadošie un līdz ar to arī aizstāvēt titulu nebija iespējas.