Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pirmdien "Brazīlijā" tikšanās ar Latvijas olimpiskajiem "bīčistiem"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Pirmdien "Brazīlijā" tikšanās ar Latvijas olimpiskajiem "bīčistiem"
Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Latvijas Volejbola federācija un Londonas olimpisko spēļu dalībnieki – Mārtiņš Pļaviņš, Jānis Šmēdiņš, Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins – aicina preses pārstāvjus un līdzjutējus uz tikšanos, kas notiks pirmdien, 20. augustā, pludmales sporta centrā „Brazīlija”, Jūrkalnes ielā 100.

Olimpieši ar preses pārstāvjiem tiksies no plkst.19.00, bet ar līdzjutējiem stundu vēlāk. Ikvienam, kam vēl nav bijusi iespēja satikt spēlētājus, saņemt viņu autogrāfus vai nofotografēties, to būs iespēja izdarīt „Brazīlijā”, kur vēlreiz kopīgi atcerēsimies un uz lielā ekrāna noskatīsimies spožākos olimpisko spēļu mirkļus.

Vakara gaitā notiks vairākas izlozes un konkursi, kuros būs iespēja tik pie Mārtiņa Pļaviņa un Jāņa Šmēdiņa olimpiskajiem krekliem, bumbas ar olimpiešu autogrāfiem, olimpiešu privātstundām, kā arī pie „Brazīlija” volejbola akadēmijas abonementiem.

Pļaviņš un Šmēdiņš Londonas olimpiskajās spēlēs pārrakstīja Latvijas pludmales volejbola vēsturi, kļūstot par pirmajiem, kuri šajā sporta veidā izcīnījuši olimpiskās medaļas. Samoilovs un Sorokins Londonas olimpiskajās spēlēs izcīnīja augsto 9.vietu.

Paldies LTV7, kas deva iespēju sekot līdzi visām mūsu sportistu spēlēm un emocijām. Esam gandarīti, ka LTV7 atbalsta arī olimpiešu vakaru „Brazīlijā”.

Tiekamies „Brazīlijā” jau pirmdien, jo šī ir ekskluzīva iespēja satikt visus mūsu olimpiešus - pludmales volejbolistus un viņu trenerus, vienuviet.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Volejbola federācija

     [+] [-]

, 2012-08-16 12:57, pirms 12 gadiem
Tad nu gan - varēja tuvāk LV to tikšanos organizēt. Uz Brazīliju točna nelidošu.

     [+] [-]

, 2012-08-16 13:04, pirms 12 gadiem
KrokodiIs rakstīja: Tad nu gan - varēja tuvāk LV to tikšanos organizēt. Uz Brazīliju točna nelidošu.
"Brazīlijā" nav tas pats, kas brazīlijā, if You know what i mean

  +1 [+] [-]

, 2012-08-16 14:37, pirms 12 gadiem
KrokodiIs rakstīja: Tad nu gan - varēja tuvāk LV to tikšanos organizēt. Uz Brazīliju točna nelidošu.
20. augustā, pludmales sporta centrā „Brazīlija”, Jūrkalnes ielā 100.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja