Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš: "Kamēr uzvaram, viss ir labi"

Jānis Celmiņš

Pļaviņš: "Kamēr uzvaram, viss ir labi"
Mārtiņš Pļaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

"Pašiem grūti spriest, bet apkārtējie saka, ka spēle ir pietiekami saturīga. Kamēr vinnējam, tikmēr viss ir labi," pēc pirmajām divām spēlēm kopā ar savu jauno pārinieku Jāni Šmēdiņu portālam Sportacentrs.com teica Latvijas pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš.

Jau ziņojām, ka Latvijas vīriešu pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš iekļuvuši sezonas otrā (Maskavas) ''Grand Slam'' posma pamatsacensībās, veiksmīgi pārvarot divas kvalifikācijas kārtas.

Pēc pirmajām divām spēlēm kvalifikācijas turnīrā portāls Sportacentrs.com sazinājās ar Mārtiņu Pļaviņu, kurš komentēja abas pirmās spēles. "Pirmā spēle bija ļoti agri. Cēlāmies ap sešiem no rīta pēc Latvijas laika un pamosties bija ļoti grūti. Kanādieši arī bija miegaini, spēle bija laba. Pēc aizsardzības nevarējām atspēlēt. Laba epizode, nospēlējam aizsardzībā, bet beigu fāzē kaut kas pietrūka. Spēle sanāca līdzīga, kaut gan varējām visu pabeigt krietni ātrāk. Aizsardzībā pacēlām ļoti daudz, bet nevarējām iesist. Serve arī īpaši negāja, servējām tikai pāri un cīnījāmies."

"Vakar ar igauņiem patrenējāmies tikai stundu, bet šodien te ir nedaudz vēsāks, tāpēc spēlēt krietni vieglāk. Vienīgi par vēju neko nevar saprast – te pūš no vienas, te no otras puses," apstākļus kādos jāspēlē Maskavā raksturoja Pļaviņš.

Pirmās spēles kopā ar Jāni Šmēdiņu, Mārtiņš raksturoja, kā labas. "Pašiem grūti spriest, bet apkārtējie saka, ka spēle ir pietiekami saturīga. Kamēr vinnējam, tikmēr viss ir labi. Uz viņa (Jāņa Šmēdiņa) bloku trijos metros neviens "nestāda". Īstās spēles gan sāksies rīt, tad arī redzēs. Ja kāds mūs nenovērtēs, tad noteikti izmantosim iespēju," teica Pļaviņš.

Vaicāts par Inguna Minusas un Ineses Jursones pirmo spēli, Pļaviņš atklāja, ka Minusai ir savanojums. "Pirmo spēli skatījāmies. Ingūnai ir kaut kāds savainojums un pirmajā spēlē viņai gāja grūti - nevarēja uzlekt. Uz otro spēli izgāja laukumā, bet tikai tāpēc, lai nezaudētu punktus. Pa nakti mēģinās kāju atpūtināt un rīt ies uz visu banku. Pašai ir aizdomas, ka kāds muskulis varētu būt ieplīsis."

"Čehijas duets nospēlēja labi. Spēlēja akurāti un savas kļūdas gandrīz nepieļāva, mānīja precīzi, arī blokā neko neiesita. Spēle bija ļoti līdzīga, bet pāris epizodēs čehi bija labāki, kas arī izšķīra spēles gaitu. Starpība starp duetiem bija ļoti minimāla," Aleksandra Samoilova un Ruslana Sorokina šodienas vienīgo spēli raksturoja Pļaviņš.

Pretiniekus Maskavas turnīra pamatsacensības Pļaviņš / Šmēdiņš uzzinās šovakar.

  +4 [+] [-]

, 2009-07-15 18:21, pirms 15 gadiem
edza87 rakstīja: virsraksts pilniigi bezsakariigs... pieturziimes, pieturziimes
sūds par virsrakstu, GALVENAIS ir rezultāts

  +2 [+] [-]

, 2009-07-15 18:25, pirms 15 gadiem
Lai iet.Cerams ka bus turpinajums.E-sports jau vareja pacensties dabut kadu video.

  +3 [+] [-]

, 2009-07-15 18:35, pirms 15 gadiem
smuki akal Iecelniekam iegrieza

  +2 [+] [-]

, 2009-07-15 18:48, pirms 15 gadiem
siipolinjsh rakstīja: sūds par virsrakstu, GALVENAIS ir rezultāts
Nejau esports.lv autori taisa rezultātu.

  +3 [+] [-]

, 2009-07-15 18:51, pirms 15 gadiem
piko1 rakstīja: uz to plavinam ir kjeriens
bet plavins mekle labako variantu!
un es domaju ,ka to atrada!

     [+] [-]

, 2009-07-16 00:18, pirms 15 gadiem
pirmie kuceni slicinami! paskatisimies nakamo turniru!