Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Atvērta Ingunas Minusas Volejbola skola

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Jaunā mācību gada sākumā durvis ir vērusi 2009.gada Eiropas čempiones pludmales volejbolā Ingunas Minusas Volejbola Skola (MVS).

Minusas Volejbola skola ir izveidota, lai dotu iespēju ikvienam bērnam un jaunietim nodarboties ar klasisko vai pludmales volejbolu un lai veicinātu fiziski aktīvu dzīves veidu bērnu un jauniešu vidū, attīstot veselu, sociāli atbildīgu, patstāvīgi domājošu un mērķtiecīgu personību.

Volejbola skolas treneri ir jauni, atvērti, profesionāli un viņu galvenais mērķis ir nodot saviem audzēkņiem uzkrātās zināšanas un pieredzi, lai bērnos viestu ticību un pārliecību par savām spējām un attīstītu viņu talantu. Skola paredzēta gan profesionālu sportistu sagatavošanai, gan bērniem un jauniešiem, kuri vēlas apgūt volejbola spēles pamatus un uzlabot vispārējo fizisko sagatavotību.

Š.g. 15.septembrī plkst. 20:00 MVS aicina bērnus, jauniešus un viņu vecākus iepazīties ar Volejbola skolas darbību, kā arī uzzināt par iespējām apmeklēt volejbola treniņus (tikšanās vieta Olimpiskais Sporta centrs, Grostonas ielā 6b).

Vairāk informācijas par Minusas Volejbola Skolu mājas lapā www.mvs.lv.

Informāciju sagatavoja:
MVS Preses dienests

     [+] [-]

, 2010-09-13 14:24, pirms 14 gadiem
Sportacentrs, izņemiet no linka, kas ved uz Minusas Volejbolas skolas majas lapu punktu!

     [+] [-]

, 2010-09-13 23:16, pirms 14 gadiem
visi tachu sapratiis ja interesesies