Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Bedrītis/Rinkevičs "Futures" turnīrā Madridē apstājas ceturtdaļfinālā

Agris Suveizda

Bedrītis/Rinkevičs "Futures" turnīrā Madridē apstājas ceturtdaļfinālā
Ardis Bedrītis un Artūrs Rinkevičs. Foto: LVF

LETA. Latvijas duets Ardis Bedrītis/Artūrs Rinkevičs sestdien Madridē piedzīvoja zaudējumu pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) "Futures" sacensību ceturtdaļfinālā.

Latvijas duets, kas sacensībās izsēts ar sesto numuru, "play-off" sāka no pirmās kārtas, kurā ar 2-0 (21:10, 21:15) uzvarēja spāņus Serhi Renē/Oskaru Himenesu (10.). Vēlāk ceturtdaļfinālā latvieši ar 1-2 (17:21, 21:9, 6:15) zaudēja vāciešiem Paulam Henningam/Svenam Vinteram (4.).

Jau ziņots, ka apakšgrupā Latvijas duets vispirms ar 0-2 (15:21, 19:21) piekāpās Ungārijas sportistiem Artūram Hajosam un Bencem Štreli, kuri bija izsēti ar 11.numuru, bet cīņā par trešo vietu un ceļazīmi uz izslēgšanas turnīru bija jātiekas ar Austrijas pāri Morics Kindls/Matiass Zeizers (3.), taču pretinieki no turnīra izstājās.

"Pro Beach Tour" rangā pirmā ranga sacensības ir "Elite 16", otrās - "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.

Izmantotie resursi:
LETA