Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Paeglis un Kārkliņš - pirmie "HobijBumbas" uzvarētāji

Jānis Celmiņš

8. maijā pirmajā "HobijBumbas" amatieru pludmales volejbola turnīrā, kas risinājās Pludmalē, Skonto hallē uzvaru izcīnījuši Mareks Paeglis un Austris Kārkliņš, kas pārliecinoši uzvarēja pilnīgi visās turnīra izspēlēs.

Finālā godam cīņu aizvadīja Māris Blumbergs un Edgars Millers, taču ar to nepietika, lai apsteigtu veiklībā pirmās vietas ieguvējus un komandai nācās samierināties ar sudraba godalgu. Trešo vietu izcīnīja Mārtiņš Tomsons un Renārs Tverijons.

Atšķirībā no "CAPITAL GHETTO BEACH" pludmales volejbola turnīru sērijas, kas risinājās paralēli Skonto hallē notiekošajam "Ghetto Basket WE" sportu vienojošajam pasākumam, turnīrā "HobijBumba" drīkst piedalīties dalībnieki, kuri 2009. gada vasaras pludmales volejbola reitingā neieņēma nekādu pozīciju.

Informāciju sagatavoja:
Renārs Tverijons