Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs / Sorokins Romā sāks ar pamatturnīru

Jānis Celmiņš

Samoilovs / Sorokins Romā sāks ar pamatturnīru
Ruslans Sorokins
Foto: fivb.com

Šodien kļuvis skaidrs, ka Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Ruslans FIVB pasaules kausa posmu Romā sāks ar pamatturnīru, jo no dalības turnīrā pēdējā brīdī atteikušies igauņi Kristians Kaiss un Rivo Vesiks.

Sākotnēji bija paredzēts, ka Romas posma kvalifikācijas sacensībās startēs trīs Latvijas dueti, taču nu kļuvis zināms, ka ar kvalifikāciju sacensības uzsāks tikai brāļi Jānis un Mārtiņš Freidenfeldi.

No turnīra savainojuma deļ bija spiesti atteikties Mārtņš Pļaviņš un Lauris Iecelnieks - Pļaviņš: "Izskatās, ka plecam ir pārslodze" , bet šodien kļuvis zināms, ka Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins posmu sāks ar pamatturnīru. No dalības turnīrā atteikušies igauņi Kristians Kaiss un Rivo Vesiks, līdz ar to Latvijas duets uzreiz iekļauts starp pamatturnīra dalībniekiem.

Jāņa un Mārtiņa Freidenfeldu pretinieki kvalifikācijā pagaidām nav zināmi.

     [+] [-]

, 2009-05-13 10:58, pirms 15 gadiem
Freidenfelds-Freidenfelds LAT [21] Arkaev-Likholetov RUS [12]
Spēle varētu būt vēlā pēcpusdienā.