Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovi un Šmēdiņš/Točs spēlēs "Challenge" turnīra pamatsacensībās

Jānis Celmiņš

Samoilovi un Šmēdiņš/Točs spēlēs "Challenge" turnīra pamatsacensībās
Jānis Šmēdiņš. Foto: volleyballworld.com

Brāļi Aleksandrs un Mihails Samoilovi, kā arī Jānis Šmēdiņš un Edgars Točs svinējuši panākumus Gvadalaharā notiekošā "Beach Pro" tūres “Challenge” sērijas turnīra kvalifikācijas sacensību otras kārtas spēlēs. Tādejādi abi Latvijas dueti ieguvuši tiesības startēt pamatturnīrā, kuru sākums jau šodien.

Jau vēstīts, ka vakar vēlu vakarā Latvijas jaunizveidotais duets Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs pirmajā turnīra kārtā pārspēja itāliešus Danieli Lupo/Enriko Rosi, kuri pēc zaudēta pirmā seta un otrajā setā rezultātam esot 16:16 cīņu neturpināja. Rezultātā uzvaru svinēja Latvijas duets. Kā pēc spēles sarunā ar portālu Sportacentrs.com pastāstīja Točs, tad itāļi gan spēli pārtraukuši divu iemeslu dēļ – viens no viņiem maču aizvadījis ar savainojumu, turklāt abi cīņas gaitā sakašķējušies.

Otrajā turnīra kārtā Latvijas duetam tikmēr pretī stājās čīlieši Noe Aravena/Visente Drogvets. Cīņa izvērtās ļoti spraiga. Pirmā seta galotnē Latvijas duets piekāpās saviem oponentiem ar 22:24, otro uzvarēja ar 21:12, bet trešajā atkal bija pārāki – 17:15.

Ne mazāk spraiga cīņa 2. kārtā izvērtās brāļiem Aleksandram un Mihailam Samoiloviem, kuri tomēr pamanījās apspēlēt Francijas duetu Jusefs Krū/Arno Gotjē-Rats. Jau vēstīts, ka pirmajā kvalifikācijas kārtā Latvijas brāļu duets pieveica amerikāņus Timotiju Brūsteru/Kailu Frendu, kuri līdz šim cīnījušies bez lieliem panākumiem.

Otrās kārtas spēli pret krietni respektējamāko Francijas pāri Latvijas pāris iesāka labi, svinot panākumu pirmā seta galotnē ar 24:22. Otrā seta galotnē Latvijas duets pamanījās zaudēt jau šķietami uzvarētu setu (20:22), bet trešajā tomēr visu nosvēra par labu sev – 15:13.

Tādejādi abi Latvijas pāri jau šodien cīnīsies pamatturnīrā, kurā iekļauti visai cienījamās apakšgrupās.

Šmēdiņš un Točs pirmo cīņu pamatturnīrā (A apakšgrupa) aizvadīs pret brazīliešiem Evandru / Artūru (21:00), bet pēcāk spēlēs vai nu ar austriešiem Ermakoru / Valleru vai pieredzējušajiem spāņiem Ereru Gaviru.

Brāļi Samoilovi tikmēr iekļuvuši B apakšgrupā, kur viņu pretinieki būs jaudīgie nīderlandieši Van de Velde / Immers (spēles sākums arī plkst. 21.00), bet pēcāk būs jāspēlē ar spēles Hodžs / ŠUberts (Austrālija) – Baserī / LInīls (Francija) uzvarētājiem vai zaudētājiem.

Točs / Šmēdiņš kvalifikācijas turnīra 2. kārtas spēles galotnē

  +1 [+] [-]

, 2024-04-12 10:04, pirms 3 nedēļām
Lieliski

  +1 [+] [-]

, 2024-04-12 11:24, pirms 3 nedēļām
Jau vēstīts, ka vakar vēlu vakarā Latvijas jaunizveidotais duets Jānis Šmēdiņš/Edgars Točs. Vēlu vakarā izveidots?

     [+] [-]

, 2024-04-12 14:09, pirms 3 nedēļām
Malači!
Jāpriecājas par mūsu pludmales volejbolu kamēr tas ir iespējams. Ja Fokerots pilnībā pāries uz klasisko volejbolu, tad cerēt uz Challenger pāriem nākotnē ir diezgan nereāli.