Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Prīdāns un van der Bēks izstājas pasaules U-19 čempionāta kvalifikācijā

Agris Suveizda

Šodien Portugāles pilsētā Portu ar cīņām kvalifikācijā sākās pasaules U-19 čempionāts pludmales volejbolā. Latvijas jauniešu duets Reinis Prīdāns un Pauls Alberts van der Bēks pirmajā atlases cikla kārtā divos setos piekāpās krieviem Oļegam Stojanovskim un Artjomam Jarzutkinam un izstājās no čempionāta.

Kamēr Vlads Smirnovs un Edgars Potašovs jau ir garantējuši vietu pasaules U-19 čempionāta pamatturnīrā, Reinim Prīdānam un Paulam Albertam par iekļūšanu pamatturnīrā bija jācīnās kvalifikācijas turnīrā. Pirmajā atlases cikla kārtā Prīdānam un Albertam pretī stājās krievu pāris Oļegs Stojanovskis un Artjoms Jarzutkins, un 29 minūšu cīņā pārāks bija Krievijas duets - 21:14 un 21:18.

Tādējādi Prīdāns un van der Bēks pasaules čempionātā ieņēma dalītu 33.vietu. Jau rīt pasaules U-19 čempionātā sāksies pamatturnīra spēles, kurās Latviju pārstāvēs divi pāri - jau pieminētais puišu duets Vlads Smirnovs un Edgars Potašovs, bet meiteņu konkurencē piedalīsies Anete Briņķe un Alise Pastare.

Izmantotie resursi:
FIVB Fédération Internationale de Volleyball...

  +2 [+] [-]

, 2013-07-10 16:41, pirms 11 gadiem
Nīderlandiets?

     [+] [-]

, 2013-07-10 19:13, pirms 11 gadiem
Vispār jau viņa tēvs ir nīderlandiets,viņš dzīvo Latvijā