Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

15. maijā pēdējais šī pavasara "brazīlieša" izcīņas turnīrs

Jānis Celmiņš

15. maijā pēdējais šī pavasara "brazīlieša" izcīņas turnīrs
"Aprīļa brazīlietis" - Toms Šmēdiņš
Foto: Jānis Dakša

Pludmales sporta centrā „Brazīlija” sestdien 15. maijā tiks noteikts "Maija brazīlietis". Turnīrs ir īpašs un savādākā formātā kā ierasts, spēlētāji individuāli turnīra laikā krāj punktus katrā spēlē mainot pāriniekus. Turnīrā piedalīties var ikviens spēlēt gribētājs, bez vecuma, dzimuma un profesionalitātes līmeņa ierobežojumiem.

Spēlētāji grupās pa četri cīnās grupu turnīrā. Grupu turnīrā - pēc katra izspēlētā seta spēlētāji mainās ar partneriem tādā veidā izspēlējot katrs ar katru un krājot savus punktus individuāli, lai noteiktu labāko. Finālā 1. un 2. vietu ieguvēji grupās cīnās par "Maija brazīlieša" titulu, bet 3. un 4. vietas ieguvēji cīnās par "Maija mazā brazīlieša" titulu arī spēlējot grupās.

Decembra, janvāra un februāra "Lielā brazīlieša" titulu izcīnīja Kristiāns Marnics. "Marta lielā brazīlieša" tituls tika Andrim Cīrulim, bet "Aprīļa lielā brazīlieša" titulu izcīnīja Toms Šmēdiņš.

Pieteikšanās turnīram - nosūtot pieteikuma e-pastu uz beachvolley@beachvolley.lv. Minot sekojošu informāciju - konkrētā turnīra nosaukumu, norises laiku, spēlētāja vārdu un uzvārdu, kontakttalruni un kontakta e-pastu.

Par turnīru:

Pieteikumi tiek pieņemti līdz 2010. gada 14. maija pl. 12.00
Turnīra sākums 14:00
Reģistrācija turnīram no 13:30
Dalības maksa – 10 Ls no spēlētāja
Balvas no A/S Aldaris

Izmantotie resursi:
beachvolley.lv