Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Pļaviņš kopā ar angli izcīna otro vietu "King of the Court" turnīrā Nīderlandē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pļaviņš kopā ar angli izcīna otro vietu "King of the Court" turnīrā Nīderlandē
Mārtiņš Pļaviņš. Foto: CEV

LETA. Latvijas pludmales volejbola spēlētājs Mārtiņš Pļaviņš aizvadītajā nedēļas nogalē Utrehtā kopā ar angli Frederiku Bjalokozu izcīnīja otro vietu "King of the Court" turnīrā, kurā startēja valstu jauktie dueti.

Finālā starp pieciem duetiem iekļuva trīs pāri ar Latvijas pludmales volejbolistiem. Pirmajā kārtā no cīņas izstājās Edgars Točs un nīderlandietis Aleksandrs Brūvers, bet otrajā kārtā turnīrs noslēdzās Aleksandram Samoilovam un Stefanam Būrmansam.

Pēdējā kārtā titulu nodrošināja spānis Alehandro Uerta un austrietis Kristofs Dreslers, atstājot aiz sevis Pļaviņu ar pārinieku, bet trešo vietu guva norvēģis Anderss Mols un itālis Adrians Karambula.

Pusfināla barjeru nepārvarēja Jānis Šmēdiņš ar igauni Martu Tīsāru. Sieviešu turnīrā līdz finālam neaizsniedzās Anastasija Samoilova un vāciete Sandra Itlingere.

"Queen and King of the Court" turnīros pretinieki spēlē 15 minūšu maču. Spēles laukuma viena puse tiek dēvēta par "karaļa" pusi. Šajā pusē spēlējošais duets uzņem servi, tādējādi iegūstot nelielas priekšrocības. Laukumu pamet izspēli zaudējušie, viņu vietā stājoties nākamajam pārim. "Karaļa" pusē duets turpina spēlēt, līdz zaudē izspēli. Pēc katra 15 minūšu raunda viens vai vairāki dueti ar mazāko punktu skaitu izstājas no turpmākajām sacensībām.

  +2 [+] [-]

, 2024-09-09 16:39, pirms nedēļas
"norvēģis Annešs Mūls"

Tiešām? Nu nopienti ANNEŠS MŪLS? Kapēc Jūsu vārdu neizrunā Ilvess o Bože?

     [+] [-]

, 2024-09-09 17:16, pirms nedēļas
Malacis Pļaviņš ! Tad jau mūsu sporta funkcionārs palika 4. Tā cerēja uz uzvaru...vai kāds var pateikt,cik tugriku tur tiek par izcīnītām vietām ?

     [+] [-]

, 2024-09-09 17:33, pirms nedēļas
Nu jau ar tiem skandināvu vārdiem/uzvārdiem te situācija kļūst trģikomiska - katrs autors tos latvisko pēc savas gaumes.Vai Sportacentra bosi nav spējīgi (vai negrib) parūpēties,lai visi autori tos rakstītu vienādi un vienmēr?! Vai tad mūsu valstī nav speciālistu,kas zina un atbild,kā pareizi rakstāmi skandināvu vārdi/uzvārdi?

     [+] [-]

, 2024-09-09 20:43, pirms nedēļas
ciekurs7 rakstīja: "norvēģis Annešs Mūls"

Tiešām? Nu nopienti ANNEŠS MŪLS? Kapēc Jūsu vārdu neizrunā Ilvess o Bože?
kādu tad Tu vārdu šeit saklausi, ja ne Annešs? https://forvo.com/search/Anders/no/