Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Sorokins gatavi "Grand Slam" turnīram Maskavā

Jānis Celmiņš

Samoilovs un Sorokins gatavi "Grand Slam" turnīram Maskavā
Aleksandrs Samoilovs
Foto: www.fivb.com

"Šonedēļ kārtīgi trenējāmies. Katru dienu bija divi trīs stundu treniņi ar pusdienas pārtraukumu, līdz ar to sanāca pat tā, ka pludmalē pavadījām praktiski visu dienu," savā mājas lapā īsi pirms došanās uz FIVB "Grand Slam" turnīru raksta pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs.

Laika apstākļi aizvadītajā nedēļā bijuši labi. "Laiks šonedēļ arī priecēja, vienīgi aizvakar bija baigi vējains laiks, bet mums jau tieši labāk, kad laiks ir dažāds, jo laika apstākļus sacensībām nevar pasūtīt un ir jāspēlē gan lietū, gan vējā."

Pauzē starp PK posmiem Polijā un Maskavā Samoilovs pabijis arī pie psihologa. "Cerams, ka kopīgiem spēkiem spēsim sakārtot manas lietas, cik var zaudēt psiholoģijas dēļ vieniem un tiem pašiem pretiniekiem," raksta Samoilovs.

Samoilovs un Sorokins Maskavā var rēķināties arī ar lielāku atbalstītāju pulku. "Maskavā mums būs liels atbalstītāju pulciņš, jo līdz brauc mani draugi plus arī Maskavā dzīvo mans krustēvs un daudz paziņu, tāpēc ceru, ka nospēlēsim labāk nekā iepriekšējos posmos," teikts Samoilova blogā.

Jau nākamais PK posms (Čehijā) duetam Aleksandrs Samoilovs / Ruslans Sorokins būs jāsāk ar kvalifikāciju, taču Maskavā uzreiz iespēja spēlēt pamatturnīrā. Pretiniekus Aleksandrs un Ruslans uzzinās jau šovakar.

Izmantotie resursi:
samoilovs.lv

  +2 [+] [-]

, 2010-06-09 16:58, pirms 14 gadiem
Lai veicas!!!

  +2 [+] [-]

, 2010-06-09 17:00, pirms 14 gadiem
Nu ko, atliek tik cerēt veiksmīgu sniegumu

     [+] [-]

, 2010-06-09 17:13, pirms 14 gadiem
Nu vienreiz tak jāsāk veikties cerams, ka šamaņi būs palīdzējuši..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-06-09 19:50, pirms 14 gadiem
Malacis Saša,labi būs jau tagad zinu.Centiba vainagosie ar uzvaru.