Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Šmēdiņš piesakās dalībai "BIGBANK Saulkrastu kokteilī"

Renārs Buivids
Renārs Buivids

Samoilovs un Šmēdiņš piesakās dalībai "BIGBANK Saulkrastu kokteilī"
Jānis Šmēdiņš un Aleksandrs Samoilovs 2013. gada "BIGBANK Saulkrastu kokteilī"
Foto: Renārs Buivids

2013. un 2014. gada pasaules labākais duets Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš pieteikušies dalībai nākamajā nedēļā notiekošajā "BIGBANK Saulkrastu kokteilī" - "ERGO Open" Latvijas čempionāta 4. posmam. Kopumā Saulkrastu Jūras parkā no 15. līdz 17. jūlijam startēs rekordliels dalībnieku skaits - 42 dueti no piecām valstīm.

2013. gada "BIGBANK Saulkrastu kokteiļa" trešās vietas ieguvēji Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš šosezon aizvadījuši trīs turnīrus. Pasaules kausa posmos Lucernā (Šveice) un Maskavā (Krievija) tika izcīnīta dalīta 9. vieta, bet Eiropas "Masters" turnīrā Jūrmalā duets ieņēma trešo vietu. Pēc tam abu spēlētāju savainojumu dēļ tika izlaisti vairāki pasaules tūres turnīri, bet pirmais ierindā atgriezās Samoilovs, kurš kopā ar Mārtiņu Pļaviņu pasaules čempionātā Nīderlandē ierindojās dalītajā 17. vietā.

Samoilovs/Šmēdiņš šonedēļ izmēģinās spēkus pasaules tūres posmā Gštadā (Šveice). Latvijas duets ir izlikts ar ceturto numuru, automātiski saņemot vietu grupu turnīrā. Savukārt otrdien, 8. jūlijā kvalifikācijas turnīrā iesaistījās cits "BIGBANK Saulkrastu kokteiļa" šā gada duets Mārtiņš Pļaviņš/Hermans Egleskalns. Gštadā startēs arī Rihards Finsters un Aleksandrs Solovejs, kuri gan Saulkrastos spēlēs ar citiem pāriniekiem.

"Pasaules labākā dueta - Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš - dalība "BIGBANK Saulkrastu kokteilī" noteikti padarīs šo turnīru vēl sportiski krāšņāku un interesantāku," uzsver "BIGBANK Saulkrastu kokteiļa" dibinātājs un organizators Andris Vanags. "Jānim Šmēdiņam novēlu sekmīgu atgriešanos sacensību apritē pēc savainojuma izārstēšanas. Būsim priecīgi, ka pēc spēlēm Gštadā Samoilovam un Šmēdiņam arī Saulkrastos būs iespēja atgūt sportisko formu mačos ar spēcīgiem sāncenšiem - ne tikai pret citiem Latvijas labākajiem meistariem, bet arī mačos ar citu valstu pārstāvjiem, kuri noteikti iejauksies pašmāju duetu savstarpējās cīņās. Nešaubīgi, ka 17. jūlijā Saulkrastu Jūras parkā līdzjutējiem, vērojot "BIGBANK Saulkrastu kokteiļa" izslēgšanas turnīra mačus, būs iespēja redzēt pasaules līmeņa pludmales volejbolu!"

Saulkrastu Jūras parkā arī šogad startēs 2014. gada čempioni Rihards Finsters/Edgars Točs un vicečempioni Haralds Regža/Armands Āboliņš, bet 3. vietas ieguvējs, 2012. gada Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļnieks Mārtiņš Pļaviņš šoreiz cīņā dosies kopā ar Hermanu Egleskalnu.

"BIGBANK Saulkrastu kokteiļa" organizatori īpašos uzaicinājumus ("Wild Card") piešķīruši sacensību vairāk nekā 20 gadu vēsturē tālākajiem ciemiņiem no Austrālijas - Alisteram Linam/Tālim Švarcam, kā arī visu laiku vienam no slavenākajiem Igaunijas duetiem - Karelam Kaisam un Argo Arakam.

Saulkrastos spēlēs arī trīs Lietuvas dueti un Krievijas pārstāvji. Lietuvieši Arns Rumševics un Luks Kazdailis "ERGO Open" Latvijas čempionāta trešajā posmā izcīnīja trešo vietu.

Pēc Latvijas rangā izcīnītajiem punktiem par "BIGBANK Saulkrastu kokteiļa" favorītiem var saukt Aleksandru Samoilovu/Jāni Šmēdiņu (3200 punkti), Haraldu Regžu/Armandu Āboliņu (1848 punkti), Mārtiņu Pļaviņu/Hermanu Egleskalnu (1676 punkti), Rihardu Finsteru/Edgaru Toču (1578), Ruslanu Sorokinu/Aleksandru Soloveju (1236), Arnu Rumševicu/Luku Kazdaili (1170) un Tomu Šmēdiņu/Viktoru Koržeņeviču (958).

"BIGBANK Saulkrastu kokteilis" notiks no 15. jūlija līdz 17. jūlijam Saulkrastu Jūras parka laukumos. Pirmajā dienā notiks kvalifikācijas spēles, otrajā dienā - apakšgrupu turnīri, bet trešajā dienā - izslēgšanas turnīrs. Skatītājiem ieeja bez maksas.

Pieteiktie spēlētāji - SAULKRASTI, 15-17.07.2015, VĪRIEŠI

Izmantotie resursi - https://www.facebook.com/pages/Saul...

  -1 [+] [-]

, 2015-07-08 12:11, pirms 9 gadiem
Par SŠ prieks. Weekends gan nelabvēlīgs skatītājiem, jo paralēli Pozitivus, bet gan jau tāpat būs ne vairak un ne mazāk kā parasti.

P.S. Tik švaks sastāvs Saulkrastos sen nav redzēts.

     [+] [-]

, 2015-07-08 13:04, pirms 9 gadiem
Pašmāju zvaigznes jau visas gan dalību pieteikušas,bet trūkst tikai viena spēcīgāka ārzemju pāra,lai svarus nosvērtu uz otru pusi un stāstītu - visi mūsu MONSTRI un vēl....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja