Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Sestdien risināsies "Beach Box kauss 4"

Jānis Celmiņš

11.maijā pludmales volejbola hallē Beach Box (Brīvības gatvē 197B) norisināsies jau iecienītais „open” tipa turnīrs pludmales volejbolā – „Beach Box kauss”, turnīra sākums plkst. 11:00.

Komanda sastāv no diviem vīriešu dzimuma pārstāvjiem. Turnīrā drīkst piedalīties jebkurš spēlētājs bez vecuma un reitinga ierobežojumiem. Komandas tiks salozētas 4 apakšgrupās. No katras apakšgrupas četras labākās komandas turpinās cīņu pēc vien mīnuss sistēmas par „Beach Box kausu”. Grupu turnīrā tiek spēlēts viens sets līdz 15 vai 21 punktam (atkarībā no komandu skaita). Sacensības norisināsies pēc FIVB pludmales volejbola noteikumiem.

Pieteikties turnīram var sūtot e-pastu uz arnis@beachbox.lv. Nepieciešamā informācija, lai pieteikums tiktu pieņemts: spēlētāju vārdi un uzvārdi, kontaktpersonas tālrunis un e-pasta adrese. Pieteikumi tiek pieņemti līdz 10.maija plkst. 23:00. Maksimālais komandu skaits ir 28.

Dalības maksa ir 15Ls no komandas. Kontaktinformācija: Arnis Tunte – 26347703