Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Zaudējums arī Samoilovam un Sorokinam

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Zaudējums arī Samoilovam un Sorokinam
Aleksandrs Samoilovs
Foto: www.fivb.com

Arī otram Latvijas pludmales volejbola duetam Aleksandram Samoilovam un Ruslanam Sorokinam nav izdevies turpināt cīņu par uzvaru Polijas pilsētas Stare Jablonki FIVB pasaules kausa posmā. Šodienas spēlē viņi ar 21:23, 18:21 piekāpās spāņiem Mesam un Lario.

Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins cīņas Polijā iesāka no pamatsacensībām. Pirmajā kārtā diezgan pārliecinoši tika uzveikti kanādieši Kristians Redmans un Ričs Van Huizens, bet otrajā zaudēts pasaules čempioniem, vāciešiem Juliusam Brinkam un Jonasam Rekermanam. Šodien cīņa bija jāturpina pa zaudētāju zaru, kurā pirmie pretinieki bija spāņi Rauls Mesa un Inosensio Lario Kariljo (izlikti ar 18. numuru).

Diemžēl pie uzvaras tikt neizdevās – pirmajā setā tika zaudēts saspringtā galotnē (21:23), bet otrajā setā spāņi uzvarēja nedaudz pārliecinošāk – 21:18. Tādējādi arī Samoilovam un Sorokinam posma kopvērtējumā dalīta 17. vieta, 120 reitinga punkti un 2800 ASV dolāru naudas prēmija. Atšķirībā no Mārtiņa Pļaviņa un Toma Šmēdiņa šim duetam gan nav plānots startēt Latvijas čempionāta „Zelta Open” 3. posma sacensībās.

Izmantotie resursi:
fivb.com