Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

24. jūlijā "Brazīlijā" vasaras amatieru turnīrs

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sestdien, 24. jūlijā plkst. 12:00, Pludmales centrā "Brazīlija", Jūrkalnes ielā 100, Rīgā norisināsies Vasaras amatieru divīzijas turnīrs, kurā var piedalīties spēlētāji, kuri uz pieteikšanās termiņa brīdi Latvijas kopīgajā reitingā (vīriešiem) neatrodas labāko 80 spēlētāju vidū. Pludmales centrs „Brazīlija” šoreiz ir sarūpējuši vērtīgas balvas gan pirmās vietas ieguvējiem (100 Ls vērtībā), gan arī pārējām godalgotajām komandām!

Turnīrs norisināsies divās kārtās, grupu turnīrā un finālā. Izspēles sistēma tiks precizēta, ņemot vērā pieteikušos spēlētāju skaitu. Dalībai turnīrā spēlētāji var pieteikties nosūtot pieteikuma e-pastu līdz 22. jūlijam plkst. 12:00 uz beachvolley@beachvolley.lv, rakstot turnīra nosaukumu, norises laiku, komandas nosaukumu, komandas dalībnieku vārdus un uzvārdus, tālruni un e-pastu. Nav vecuma un dzimuma ierobežojumu. Komandas sastāv no diviem spēlētajiem. Reģistrācija turnīram 24. jūlijā no plkst. 11:30, dalības maksa 5Ls vienam spēlētājam.

Balvās:
1. vieta – „Draugu pikniks” Pludmales centrā „Brazīlija” 100 Ls vērtībā, Brazīlijas nakts pasākumu ielūgumi un veicinošas balvas no „Zelta”
2. vieta – pludmales volejbola laukuma abonements 80 Ls vērtībā, Brazīlijas nakts pasākumu ielūgumi un veicinošas balvas no „Zelta”
3. vieta – Pludmales volejbola akadēmijas abonements katram spēlētājam 55 Ls vērtībā, Brazīlijas nakts pasākumu ielūgumi un veicinošas balvas no „Zelta”
4. vieta - Brazīlijas nakts pasākumu ielūgumi un veicinošas balvas no „Zelta”

Pludmales centrā „Brazīlija” pieejamas gan dušas, gan ģērbtuves, kā arī „Cafe Brazil”, kurā katrs spēlētājs var ieturēt „Turnīra pusdienas” tikai par 2,30 Ls. Pludmales centrs „Brazīlija” ir 21.gadsimta izklaides un sporta centrs. Centrā ir pieejami četri iekštelpu un divi āra pludmales laukumi, kurus iespējams pielāgot dažādiem pludmales sporta veidiem (volejbolam, futbolam, badmintonam, rokas bumbai un tenisam), kā arī dažādiem izklaides pasākumiem ar dejām smiltīs.

     [+] [-]

, 2010-07-07 15:15, pirms 14 gadiem
inčīgi cik pāri būs 24jul baltic beach party datums

     [+] [-]

, 2010-07-08 09:57, pirms 14 gadiem
bus bus, džeki virs 24 gadi jau vairs uz to tīņu pasākumu nebrauc, tapec visi griezīs Voļļuku! Visi bus jau notusējuši pa AB Positivus iepriekšējā nedēļā!

     [+] [-]

, 2010-07-08 14:12, pirms 14 gadiem
Jā, tiešam izklausās labs, balvas arī! Bet BP var kaitēt, būtu svētdienā.