Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa un Jursone sāks piektdien

Jānis Celmiņš

Minusa un Jursone sāks piektdien
Inguna Minusa un Inese Jursone
Foto: www.eurobeachtour.com

Latvijas pludmales Inguna Minusa un Inese Jursone ieradušās Spānijā, kur rīt uzsāks dalību Eiropas čempionāta pirmā posma pamatturnīrā. Latvijas pludmales volejbolistes turnīra pamatsacensības izsētas ar augsto septīto numuru.

Jau ziņojām, ka Inguna Minusa un Inese Jursone sezonu iesāka ar izcīnītu 13. vietu FIVB pasaules kausa posmā Šanhajā. "Pirms posma maksimālais mērķis bija 9. vieta, minimālais 17. vieta, beigās sanāca pa vidu. Kopumā esam apmierinātas," pēc Šanhajas posma portālam eSports.lv pastāstīja viena no mūsu "smilšu lauvām" Inguna Minusa.

Jau vakar Latvijas duets devās uz Spāniju, kur rīt uzsāks dalību Kanāriju salās notiekošajā Eiropas čempionāta pirmajā sezonas posmā. Minusa / Jurone sacensību pamatturnīra izsētas ar augsto septīto numuru un savas pirmās pretinieces uzzinās šovakar pēc tehniskās sanāksmes.

Izmantotie resursi:
eurobeachtour.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja