Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Minusa un Jursone sāks pret mazpazīstamu Nīderlandes duetu

Jānis Celmiņš

Minusa un Jursone sāks pret mazpazīstamu Nīderlandes duetu
Inguna Minusa un Inese Jursone
Foto: www.cev.lu

Latvijas pludmales volejbola dāmu duets Inguna Minusa un Inese Jursone otrdien Šveices pilsētā Gštādē uzsāks cīņu par iekļūšanu FIVB "Grand Slam" turnīra pamatsacensībās. Kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā latvietēm pretī stāsies nīderlandietes Roza van der Hoivena un Džantaine van der Vlista.

Kvalifikācijas turnīrā Latvijas duets izsēts ar 10. numuru, kas nozīmējis, ka pirmajā kārtā tam pretī stāsies nīderlandietes Roza van der Hoivena un Džantaine van der Vlista (23.). Līdz šim abi dueti viens pret otru nav spēlējuši un smiltīs tiksies pirmo reizi.

Nīderlandes pāris šosezon startējis četros FIVB Pasaules kausa posmos, tostarp Romas "Grand Slam" turnīrā, kurš ir līdz šim vienīgais turnīrs, kurā viņām izdevies sasniegt pamatturnīru.

Mača sākums pulksten 14.00 pēc Latvijas laika un pludmales volejbola draugi šo maču varēs vērot Bwin.com video tiešraidē. Šī pāra uzvarētājas otrajā turnīra kārtā tiksies ar Spānijas un Vācijas duetu pāra uzvarētājām.

Izmantotie resursi:
fivb.com