Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

VPVČ 2010 pirmajā posmā rekordliels dalībnieku skaits

VPVČ 2010 pirmajā posmā rekordliels dalībnieku skaits
VPVČ atklāšanas poms
Foto: vssk.lv

Sestdien, 5. jūnijā, Daliņu pludmalē, norisinājās Valmieras pludmales volejbola čempionāta 2010 (VPVČ 2010) atklāšanas posms, kurā vienkopus pulcējās rekordliels dalībnieku skaits, 51 vīriešu un 20 sieviešu komandas.

Atklāšanas posmā sieviešu grupas konkurencē 1. vietu ieguva komanda Jet Set (Kristīne Lece un Ilze Liepiņlauska) no Rīgas, 2. vietā aiz sevis atstājot komandu Brīnumzeme (Alise Lece un Krista Kraskura) no Kuldīgas/ Skultes, bet godalgoto 3. vietu sieviešu grupas konkurencē izcīnīja komanda Anda/ Maija (Anda Mičule un Maija Strazdiņa) no Ropažiem.

Savukārt, vīriešu grupas konkurencē 1. vietu izcīnīja komanda Izredzētie (Kristaps Lisovskis un Mārtiņš Jansons) no Murjāņiem, aiz sevis 2. vietā atstājot komandu Gitendorfs (Andris Gitendrorfs un Māris Martuzāns) Rīga, savukārt, 3. vietu sīvā konkurencē izcīnīja komanda Anna (Arnis Tunte un Edgars Točs) no Rīgas.

Jāpiebilst, ka atklāšanas posmā startēja komandas no Valmieras, Cēsīm, Limbažiem, Alūksnes, Rīgas, Smiltenes, Murjāņiem, Ropažiem, bet tālākie sportot gribētāji bija ieradušies no Talsiem un Daugavpils.

Jāatgādina, ka nākamais VPVČ 2010 posms norisināsies ceturtdien, 10. jūnijā vīriešu grupas konkurencē. No plkst. 17.30 līdz 18.00 dalībnieku reģistrācija, plkst. 18.00 tehniskā sanāksme un izloze, plkst. 18.15 sākas pirmās kārtas spēles. Organizatori čempionātam aicina pieteikties elektroniski Vidzemes Studentu Sporta kluba mājas lapā vssk.lv, sadaļā „Pludmales volejbola pieteikuma forma”. Organizatori atgādina, ka piesakoties elektroniski komandas dalības maksa vienam posmam ir 5Ls, savukārt, piesakoties sacensību dienā, pasākuma norises vietā - 7Ls no komandas. Elektroniskā pieteikšanās ceturtdienas spēlēm notiek no svētdienas līdz trešdienas plkst. 24.00.

Čempionāta draugi un lieldraugi Novatours, SPA Estonia, kafejnīca Šķesteri, Sport 2000, t/c Valleta, Valmiermuižas alus, Red bull, BTA apdrošināšana, Čili pica, T - Bode, Stenders, Express Travel, aktīvā tūrisma centrs Eži, Valmieras piens un Valmieras pilsētas pašvaldība. Informatīvais atbalstītājs radio SWH Valmieras studija un Valmiera24.lv.

Informāciju sagatavoja:
Karīna Odriņa
Vidzemes Studentu Sporta kluba
Sabiedrisko attiecību speciāliste

  +1 [+] [-]

, 2010-06-07 08:02, pirms 14 gadiem
šitas viņiem tur labā līmenī pacelts!

     [+] [-]

, 2010-06-07 15:09, pirms 14 gadiem
laba sestdiena ! laukums ar baloniem būs nākamajā posmā? kur valmierā ir sport2000?