Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

"Brazīlijā" Amatieru B divīzijas turnīrs - 14. novembrī

Jānis Celmiņš

"Brazīlijā" Amatieru B divīzijas turnīrs - 14. novembrī
Foto: Renārs Buivids

Svētdien, 14. novembrī plkst. 12:00 Pludmales centrā „Brazīlija”, Jūrkalnes ielā 100 pirmais norisināsies Amatieru B divīzijas turnīrs pludmales volejbolā. Pieteikumi no duetiem tiek gaidīti līdz 10. novembrim.

Amatieru B divīzijas turnīrā var piedalīties visi spēlētāji, kas 2010. gada vasaras sezonā kopējā reitinga nav labāko piecdesmitniekā un amatieru divīzijas reitingā neierindojas labāko trīsdesmitniekā. Turnīros dalībnieku skaits ir ierobežots, vienā turnīrā var piedalīties tikai 40 komandas! Turnīrs notiek divās kārtās – grupu turnīrs un Fināls. Grupu turnīrā komandas tiek sadalītas vadoties pēc pieteikušos komandu skaita grupās. Turnīrs notiek pēc spēkā esošajiem FIVB pludmales volejbola noteikumiem. Spēļu garumi var tikt mainīti vadoties pēc pieteikušos komandu skaita. Turnīru tiesā paši spēlētāji. Spēlētājiem pēc sasniegtajiem rezultātiem tiks piešķirts reitings, kas tiek ņemts vērā turpmākajās Amatieru divīzijas sacensībās. Turnīrā var piedalīties jebkura vecuma un dzimuma pārstāvji!

Dalībai turnīrā var pieteikties nosūtot pieteikuma e-pastu līdz 10. novembrim plkst. 17:00 uz beachvolley@beachvolley.lv, rakstot turnīra nosaukumu, norises laiku, komandas nosaukumu, komandas dalībnieku vārdus un uzvārdus, tālruni un e-pastu. Komandas sastāv no diviem spēlētajiem. Reģistrācija turnīram 14. oktobrī plkst. 11:30, dalības maksa 20,00 Ls no komandas.

Labākajām komandām diplomi, dāvanu kartes no pludmales centra „Brazīlija”, kā arī veicinošas balvas no sadarbības partneriem un patīkami pavadīta svētdiena!

Pludmales centrā „Brazīlija” pieejamas gan dušas, gan ģērbtuves, kā arī „Cafe Brazil”, kurā katrs spēlētājs var ieturēt „Turnīra pusdienas” tikai par 2,30 Ls.

Tuvākie turnīri:

21. novembrī „Novembra brazīlietis”
28. novembrī „MIX divīzija”

Pludmales centrs „Brazīlija” ir 21. gadsimta izklaides un sporta centrs. Centrā pieejami arī 4 pludmales laukumi, kurus iespējams pielāgot dažādu pludmales sportu (volejbola, futbola, badmintona, rokas bumbas, tenisa) spēlēšanai, kā arī dažādiem izklaides un sporta pasākumiem.

Kontaktinformācija:

Ruta Millere beachvolley@beachvolley.lv
Jaunumi | Brazil.lv

Informāciju sagatavoja
Pludmales centrs „Brazīlija”