Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Ceturtajā "Amatieru divīzijas" turnīrā uzvar komanda "Bal-oži"

Jānis Celmiņš

Ceturtajā "Amatieru divīzijas" turnīrā uzvar komanda "Bal-oži"
Foto: Jānis Dakša

Ar komandas "Bal-oži" uzvaru vakar Pludmales sporta centrā "Brazīlija" noslēdzās pēc skaita jau ceturtais "Amatieru divīzijas" turnīrs pludmales volejbolā. Otrajā un trešajā vietā palika attiecīgi komandas ar nosaukumu "Ausma" un "Filkuls".

"Amatieru divīzijas" turnīros var piedalīties tie spēlēt gribētāji, kas 2009. gada vasaras sezonas kopējā reitingā neierindojās pirmajā simtniekā. Turnīrā nav vecuma un dzimuma ierobežojumu, komandas sastāv no diviem spēlētajiem.

Pirmajā "Amatieru divīzijas" turnīrā, kas risinājās 9. janvārī, pirmo vietu izcīnīja komanda "Oži", kuru pārstāvēja Reinis Trokša un Arnis Danieks, otro vietu ieguva komanda "Baloži" – brāļi Jānis un Gatis Baloži, bet godpilnajā trešajā vietā ierindojās komanda "Filkuls" – Nikolajs Kulmanakovs un Sergejs Karpuņins. Otrajā turnīrā, kurš norisinājās 6. februārī pirmo vietu izcīnīja brāļi Baloži, otrajā vietā ierindojās Jānis Baltruns un Mārtiņš Pavlovskis, bet godpilno trešo vietu izcīnija lietuvieši Paulius Maciulevicius un Rokas Kondrotas. Marta "Amatieru divīzijas" turnīrā uzvarēja brāļi Jānis un Gatis Baloži, otrajā vietā atstājot Reini Trokšu un Arni Danieku. Un trešo vietu izcīnīja brāļi Māris un Sandris Kalniņi.

Aizvadītajā sestdienā dienas kārtībā bija jau ceturtais "Amatieru divīzijas" turnīrs. Šoreiz uzvaru svinēja "Ožu" un "Baložu" apvienotā komanda "Bal-oži", kuras sastāvā spēlēja Gatis Balodis un Reinis Trokša. Otrajā un trešajā vietā palika attiecīgi komandas ar nosaukumu "Ausma" (Austris Kārkliņš un Mareks Paeglis) un "Filkuls" (Nikolajs Kulmanakovs un Sergejs Karpuņins).

Jau nākamajā nedēļas nogalē (10. aprīlis) "Brazīlijas" smiltīs dosies profiņi, jo risināsies ceturtais "Pro divīzijas" turnīrs.

Izmantotie resursi:
beachvolley.lv

     [+] [-]

, 2010-04-04 15:46, pirms 14 gadiem
Bilde laba!!!!