Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Latvija atsakās no CEV sanāksmes, protestējot pret agresorvalstu piedalīšanos

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Latvija atsakās no CEV sanāksmes, protestējot pret agresorvalstu piedalīšanos
Foto: volejbols.lv

Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas un Ukrainas volejbola federācijas sestdien nepiedalījās Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) ģenerālasamblejā Briselē, protestējot pret agresorvalstu Krievijas un Baltkrievijas dalību, informē volejbola federācija.

Latviju šajā pasākumā bija paredzēts pārstāvēt Latvijas Volejbola federācijas (LVF) ģenerālsekretāram Arnim Tuntem un valdes loceklim Arturam Vitkovskim.

“Ir lietas pasaulē, kas ir svarīgākas pat par volejbolu… Uzzinājām, ka šajā kongresā piedalās arī Baltkrievijas un Krievijas pārstāvji, kas gatavojas sēsties ar mums pie viena galda. Mēs sakām “NĒ”. Baltijas valstu, Polijas un Ukrainas delegācijas ir vienojušās kongresu neapmeklēt,” atklāj LVF ģenerālsekretārs Arnis Tunte. “Latvijas Volejbola federācija vienmēr ir par volejbolu Latvijā un pasaulē, vienmēr aktīvi piedalāmies šī sporta veida popularizēšanā un izsakām idejas, taču ir reizes, kad pat volejbols vairs nav pirmajā vietā.”

Piecas Austrumeiropas Volejbola zonālās asociācijas (EEVZA) dalībnieces protestē pret kara izraisītāju Ukrainā Krievijas un Baltkrievijas dalību sporta sacensībās, kamēr Ukrainā agresoru dēļ iet bojā cilvēki.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv

  +1 [+] [-]

, 2023-09-03 08:04, pirms 10 mēnešiem
Pilnīgs pretstats LBS, kuriem nav nekādu iebildumu pret karu Ukrainā. Vēsā mierā, bez nekādiem protestiem, piedalījās kopā ar agresorvalsts federācijas prezidentu AK 47! Bet tas jau basīts. Laikam jau aizliegts presei ziņot par basīša nesaprotamām lietām un rīcībām!

     [+] [-]

, 2023-09-03 09:00, pirms 10 mēnešiem
Nāciju līgas čempioni arī ar smirdigsjiem kongresā pie viena galda nesēdēs

  -1 [+] [-]

, 2023-09-03 09:07, pirms 10 mēnešiem
Līme rakstīja: Pilnīgs pretstats LBS, kuriem nav nekādu iebildumu pret karu Ukrainā. Vēsā mierā, bez nekādiem protestiem, piedalījās kopā ar agresorvalsts federācijas prezidentu AK 47! Bet tas jau basīts. Laikam jau aizliegts presei ziņot par basīša nesaprotamām lietām un rīcībām!
Esmu pārliecināts, ka Sportacentrs ir sagatavojis LBS 20-30 jautājumu sarakstu, līdzīgu tam, kāds bija Indrašim! Ar nepacietību gaidām atbildes! Vienīgi māc bažas, vai LBS tāpat kā Indrašis nepasūtīs SC turp, kur krievu kara kuģi...

     [+] [-]

, 2023-09-03 09:22, pirms 10 mēnešiem
Damokla_zobens_23 rakstīja: Esmu pārliecināts, ka Sportacentrs ir sagatavojis LBS 20-30 jautājumu sarakstu, līdzīgu tam, kāds bija Indrašim! Ar nepacietību gaidām atbildes! Vienīgi māc bažas, vai LBS tāpat kā Indrašis nepasūtīs SC turp, kur krievu kara kuģi...
Sportacentra "žurnālisti" droši vien ir eksistenciālās pārdomās par to vai šādas baumas ir pamats apskatīt un cik "žurnālistam" ētiski ir uzdot jautājumus uz kuriem amatpersonas un sportisti nevēlas atbildēt.

  -1 [+] [-]

, 2023-09-03 09:24, pirms 10 mēnešiem
Pārējās valstis piedalās? FIBA sanāksmē Polija, Lietuva, Igaunija, Ukraina piedalījās? Nav vienotības vienas valsts ietvaros, kur nu vēl plašākā mērogā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2023-09-03 10:58, pirms 10 mēnešiem
Garrulus rakstīja: Sportacentra "žurnālisti" droši vien ir eksistenciālās pārdomās par to vai šādas baumas ir pamats apskatīt un cik "žurnālistam" ētiski ir uzdot jautājumus uz kuriem amatpersonas un sportisti nevēlas atbildēt.
LBS nobanos visus žurnālistus

     [+] [-]

, 2023-09-03 10:59, pirms 10 mēnešiem
Damokla_zobens_23 rakstīja: Pārējās valstis piedalās? FIBA sanāksmē Polija, Lietuva, Igaunija, Ukraina piedalījās? Nav vienotības vienas valsts ietvaros, kur nu vēl plašākā mērogā.
Protams, ka nav vienotības, jo tādi kremlinu sūdi kā tu tam pretojās!