Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Šmēdiņš pārliecinoši sāk dalību Itālijas čempionāta finālposmā

Kristaps Pildiņš
Kristaps Pildiņš

Samoilovs un Šmēdiņš pārliecinoši sāk dalību Itālijas čempionāta finālposmā
Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš. Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš ar divām uzvarām sākuši dalību Itālijas čempionāta finālposmā, bet tālāk cīņu turpinās sestdien.

Aleksandrs Samoilovs un Jānis Šmēdiņš saņēma ielūgumu piedalīties Itālijas čempionāta fināla posmā, ar šo turnīru noslēdzot vasaras sezonu. Bez latviešiem turnīrā piedalās arī poļi Bartošs Lošjaks un Mihals Brils, bet galvenie favorīti noteikti bija mājinieki Paolo Nikolai un Daniele Lupo. Interesanti, ka turnīrā piedalās arī latvietis ar Itālijas pasi - Dāvis Krūmiņš. Rīgā dzimušais volejbolists jau vairākus gadus spēlē volejbolu Itālijā, kā arī to pārstāv pludmales volejbolā, šosezon spēlējot kopā ar Marko Maletti.

Itālijas čempionāta turnīrs risinājās pēc izslēgšanas sistēmas, pēc pirmā zaudējuma duetam nonākot zaudētāju zarā. Ar 24. numuru izliktie Krūmiņš un Maletti pirmajā spēlē tikās ar devīto numuru izliktajiem Davidi Benzi un Paolo Fikoseko, kuriem zaudēja pirmo setu ar 13:21. Otrajā setā klājās nedaudz labāk, bet galā tāpat zaudējums ar 0-2 (13:21, 19:21). Zaudētāju zarā Krūmiņš un Matleti spēlēja pret Gjakomo Spadoni un Mateo Kamerani. Šajā spēlē Krūmiņam un Maleti izdevās nospēlēt pārliecinošāk, svinot uzvaru ar 2-0 (21:17, 21:14).

Sestdien virzību pa zaudētāju zaru Krūmiņš un Maleti turpinās ar spēli pret Manuelu Alfjērī un Mauro Sakripanti, kuri izlikti ar augsto septīto numuru.

Tikmēr ar trešo numuru izliktie Samoilovs un Šmēdiņš pirmajā spēlē mērojās spēkiem ar turnīra 37. numuru Nikolo Poci un Alberto Moro. Latvijas pludmales volejbolistiem šajā spēlē problēmas neradās, pārliecinoši svinot uzvaru ar 2-0 (21:12, 21:11). Otrajā kārtā Latvijas duets cīnījās pret ar 14. numuru izliktajiem Federiko Gerominu un Mateo Kamoci. Šajā spēlē Samoilovam un Šmēdiņam jau vajadzēja nopietnāk iespringt, ko pierādīja gana līdzīgā cīņa pirmajā setā - 21:19. Otrajā setā uzvara nāca nedaudz pārliecinošāk, latviešiem gūstot panākumu ar 2-0 (21:19, 21:16).

Trešajā kārtā Samoilovam un Šmēdiņam sestdien, plkst. 12:50 vajadzēs cīnīties jau ar daudz zināmākajiem un ar sesto numuru izliktajiem Semjuelu Kotafavu un Jakobu Vindišu. Spēli būs iespējams vērot "Federazione Italiana Pallavolo" YouTube kanālā.

     [+] [-]

, 2021-09-03 19:44, pirms 3 gadiem
Bez latviešiem turnīrā piedalījās arī poļi Bartošs Lošjaks un Mihals Brils, bet galvenie favorīti noteikti bija mājinieki Paolo Nikolai un Daniele Lupo.

Sanāk, ka gan poļiem, gan galvenajiem favorītiem turnīrs ir beidzies. Kam tad šie nolēja?

     [+] [-]

, 2021-09-04 11:22, pirms 3 gadiem
Vai lūdzu ir kāda iespēja uzzināt cikos spēle?