Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

Valmierā norisināsies pludmales volejbola čempionāts

Lai popularizētu pludmales volejbolu kā veselīga dzīves veida uzturēšanas un brīvā laika pavadīšanas nodarbi, kā arī veicinātu tā attīstību un atpazīstamību, Biedrība Vidzemes Studentu Sporta klubs vasaras sezonas garumā, Daliņa pludmalē, rīkos Valmieras pludmales volejbola čempionātu 2010.

Čempionāts norisināsies desmit posmos sieviešu un vīriešu grupu konkurencē un tajā piedalīties aicināts ikviens pludmales volejbola interesents un aktīvists.

Valmieras pludmales volejbola čempionāta 2010 projekta vadītājs Edgars Priede skaidro, ka iepriekšējo gadu lielā sportot gribētāju aktivitāte pamudinājusi šogad čempionātu rīkot visas vasaras sezonas garumā, lai paplašinātu Vidzemes reģiona iedzīvotāju brīvā laika pavadīšanas iespējas.- Šis būs ceturtais gads kopš Valmierā tiek rīkotas šāda veida sacensības. Atšķirībā no iepriekšējo gadu čempionātiem, šis solās būt īpašs ne tikai ar to, ka norisināsies visas vasaras sezonas garumā, bet arī ar dažādiem pārsteigumiem un balvām, gan dalībniekiem, gan līdzjutējiem. Čempionāts norisināsies no 5. jūnija līdz 28. augustam, desmit posmos, no kuriem seši būs ceturtdienas vakaros, bet četri sestdienās, visas dienas garumā, informē E. Priede. Organizatori uzsver, ka čempionātā tiek aicināts piedalīties ikviens aktīvā dzīves veida piekritējs, neatkarīgi no vecuma un meistarības.

Sīkāka informācija par Valmieras pludmales čempionāta 2010 norisi un dalības noteikumiem atrodama čempionāta nolikumā Biedrības Vidzemes Studenta Sporta klubs mājas lapā vssk.lv sadaļā Valmieras pludmales volejbola čempionāts.

Jāpiebilst, ka pērn Valmieras pludmales čempionātā, kurš norisinājās jūlija sākumā, tika pārstāvētas Valmieras, Cēsu, Limbažu, Salacgrīvas, Madonas, Aizkraukles, Valkas, Smiltenes, Saldus un citas pilsētas, vienkopus pulcējot ap 40 vīriešu un 10 sieviešu komandām.

     [+] [-]

, 2010-05-03 20:33, pirms 14 gadiem
iecekojat vvs.lv