Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:338, Did:0, useCase: 3

6. aprīlī "O-Sands" smiltīs risināsies Lieldienu kausa izcīņa

Jānis Celmiņš

Lieldienu brīvdienas Olimpiskā Sporta centra pludmales volejbola laukumos „O-Sands” noslēgsies ar sportiskām cīņām smilšu laukumos. 6. aprīlī tur risināsies Lieldienu kausa izcīņa kā vīriešu tā sieviešu duetiem. Tā būs lieliska iespēja izkustēties un pavadīt dienu sportiskā atmosfērā.

„O-Sands” pludmales volejbola laukumos piektdienas ierasti ir „Coyote Fly King & Queen of the O-Sands” dienas. Arī šī nedēļa nav izņēmums, un šajā turnīrā arī vēl atlikušas pāris brīvas vietas, informē turnīra organizatori. Dalības maksa šajā turnīra paliek nemainīga arī šonedēļ – 10 EUR, pieteikumi jāsūta uz info@o-sands.lv līdz piektdienas vakaram plkst. 16:00. Dāmas cīņu uzsāks plkst. 20:30, vīri – 21:00.

Tikmēr šī mēneša īpašais turnīrs „O-Sands” smiltīs risināsies pirmdien, kad tiks izspēlēta Lieldienu kausa izcīņa. Turnīrs, kas risināsies pēc klasiskajiem pludmales volejbola noteikumiem – divi pret divi formātā. Plkst. 10.00 cīņas smiltīs uzsāks kā vīru tā dāmu dueti. Iespēja izspēlēties būs visiem, sola organizatori, jo pēc apakšgrupu spēlēm cīņu par vietām turpinās visas sacensību dalībkomandas. Dalības maksa šajā turnīrā ir 20 EUR no komandas. Labākie saņems ne tikai piemiņas kausus un balvas no „O-Sands” atbalstītājiem, bet arī naudas balvas, uzvarētāji prom dosies ar 50 EUR kabatā. Pieteikumi šim turnīram tiek gaidīti līdz svētdienas plkst. 18:00.

Izmanto iespēju pavadīt pēdējo no četrām brīvdienām sportiskā atmosfērā!