Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Daiļlēcēja Patrika kvalificējas Parīzes olimpiskajām spēlēm

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Daiļlēcēja Patrika kvalificējas Parīzes olimpiskajām spēlēm
Džeja Delanija Patrika. Foto: Latvijas Peldēšanas federācija.

Starptautiskā peldēšanas sporta veidu federācija (World Aquatics) ir paziņojusi, ka Latvijas daiļlēcēja Džeja Delanija Patrika kvalificējusies dalībai XXXIII Vasaras olimpiskajām spēlēm daiļlēkšanas disciplīnā lēcienos no 10m torņa, informē Latvijas Peldēšanas federācija.

Dalībai Olimpiskajās spēlēs visās daiļlēkšanas disciplīnās kvalificējas vien 136 daiļlēcēji no visas pasaules un pirmo reizi olimpisko spēļu vēsturē daiļlēkšanas baseinā plīvos arī Latvijas karogs. Patrika vietu spēlēs nodrošināja, piedaloties 2024. gada pasaules čempionātā Dohā un ieņemot 21. vietu, ar ko šoreiz bija pietiekami, lai iegūtu tiesības doties uz Parīzi.

Patrikas starts ir paredzēts 5.augustā, kad sākas priekšsacīkstes lēcienos no 10m platformas, bet fināli notiks dienu vēlāk.

Jau iepriekš tika informēts, ka Patrika aizvadītajā nedēļā Belgradā notiekošajā Eiropas čempionātā ne vien spēja kvalificēties finālam, bet arī ieņēma augsto septīto vietu, kas ir nebijis panākums Latvijai šajā sporta veidā. Viņa kļuva par pirmo Latvijas sportisti, kura kvlaificējusies meistarsacīkšu finālam. Divus gadus iepriekš Patrika Eiropas čempionātā sasniedza 19. vietu, bet pērn Eiropas spēlēs daiļlēcējai izdevās izcīnīt 17. vietu, savukārt šī gada pasaules čempionātā Patrika ierindojās 21. vietā, nopelnot 257.30 punktus.

22 gadus vecā sportiste dzīvo un trenējas ASV.

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Peldēšanas federācija

Slēpts komentārs: Damokla_zobens_23

     [+] [-]

, 2024-06-28 15:55, pirms 3 dienām
sigh.... zip..... time to fap fap....

  +5 [+] [-]

, 2024-06-28 16:26, pirms 3 dienām
Damokla_zobens_23 rakstīja: Mjā. Latvijas olimpiskā komanda ar divām naturalizētajām (otra riteņbraucēja Karbonāri). Jā, es neesmu 'progresīvo" elektorāts un esmu pret šādiem gājieniem!

Kādas sekmes ar kvalifikācijas normatīva izpildi "latviešu" maratonistei Arianai Zvērs? Aaa, pareizi, tantuks jau piepildīja savu olimpisko sapnīti 2016. gadā un uzreiz meta mieru.
Cik var spriest pēc pieejamās informācijas, viņām visām arī Latvijas pilsonība ir kopš dzimšanas, dubultpilsonība un naturalizācija ir "divas lielas starpības". Vai šīm dāmām iespēja startēt zem Latvijas karoga liktos interesanta arī tad, ja viņas spētu iekļūt savas mītnes valstu izlasēs, tas ir cits stāsts...

     [+] [-]

, 2024-06-28 16:28, pirms 3 dienām
Nevaru sagaidīt to brīdi, kad olimpiskajās spēlēs būs jauna programma - Miss un misters olimpija.

  -1 [+] [-]

, 2024-06-28 17:12, pirms 2 dienām
kukberns rakstīja: Nevaru sagaidīt to brīdi, kad olimpiskajās spēlēs būs jauna programma - Miss un misters olimpija.
meginasu atrast vinu interneta un iepazities, varbut bus iespeja braukt uz asv pie vinas!

  +1 [+] [-]

, 2024-06-28 17:56, pirms 2 dienām
elements rakstīja: Cik var spriest pēc pieejamās informācijas, viņām visām arī Latvijas pilsonība ir kopš dzimšanas, dubultpilsonība un naturalizācija ir "divas lielas starpības". Vai šīm dāmām iespēja startēt zem Latvijas karoga liktos interesanta arī tad, ja viņas spētu iekļūt savas mītnes valstu izlasēs, tas ir cits stāsts...
kopš dzimšanas nē, abām, šķiet, nesen iegūtas pases. bet kopumā - kāda problēma, ka viņas startē? Ja Zvērs atņēma Kažemākai vietu, šīs abas nevienai neatņem.

  +4 [+] [-]

, 2024-06-28 17:58, pirms 2 dienām
Damokla_zobens_23 rakstīja: Mjā. Latvijas olimpiskā komanda ar divām naturalizētajām (otra riteņbraucēja Karbonāri). Jā, es neesmu 'progresīvo" elektorāts un esmu pret šādiem gājieniem!

Kādas sekmes ar kvalifikācijas normatīva izpildi "latviešu" maratonistei Arianai Zvērs? Aaa, pareizi, tantuks jau piepildīja savu olimpisko sapnīti 2016. gadā un uzreiz meta mieru.
Tu savus Kremļa naratīvus paturi pie sevis. Nebūtu te sarkanais mēris ienācis nebūtu jaunkundzes vecvecākiem bijis jādodas bēgļu gaitās.

  +2 [+] [-]

, 2024-06-28 18:20, pirms 2 dienām
Daiļa tā daiļlēcēja

  +3 [+] [-]

, 2024-06-28 19:10, pirms 2 dienām
Pirmo reizi dzirdu šādu sportisti, un vēl Latvijā tādā retā sporta veidā, bet ja ir kvalificējusies, tad lai veicās.

     [+] [-]

, 2024-06-29 00:00, aizvakar
Nez šī censone tāpat kā Karbonāti pāris vārdus vismaz Latviski saprot🤔

     [+] [-]

, 2024-06-29 01:41, aizvakar
knaible rakstīja: Pirmo reizi dzirdu šādu sportisti, un vēl Latvijā tādā retā sporta veidā, bet ja ir kvalificējusies, tad lai veicās.
Nu bet ko var gribēt ja Latvijā tikai reklamē sportistes kuras spēlē okupanteļu tenisā,a te daiļava nesen izcīna 7.vietu EČ,skuju kāds tev liks pie Top ziņām