Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Franču peldētāja Manadū atgriežas profesionālajā sportā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Franču peldētāja Manadū atgriežas profesionālajā sportā
Lora Manadū
Foto: Reuters/Scanpix

Šodien par atgriešanos profesionālajā sportā paziņojusi franču olimpiskā čempione peldēšanā Lora Manadū, kuras mērķis ir startēt Londonas olimpiskajās spēlēs, kas notiks 2012. gadā.

24 gadus vecā sportiste 2004. gadā Atēnu olimpiādē izcīnīja zelta medaļu 400 metros brīvajā stilā, bet pirms diviem gadiem paziņoja par aiziešanu no profesionālā sporta. Lēmums tika pieņemts sakarā ar neveiksmīgo startu 2008. gada Pekinas olimpiskajās spēlēs.

„Jā, vēlēšanās piedalīties sacensībās ir atgriezusies. Šobrīd vēl neesmu tādā līmenī, lai varētu startēt pasaules čempionātā, taču es pie tā strādāju. Man nepieciešams laiks,” teica Manadū.

Francūziete apstiprināja, ka vēlas startēt Londonā: „Katrs peldētājs, kurš kādreiz ir piedalījies olimpiskajās spēlēs, vēlas vēlreiz tajās startēt. Līdz tam man vēl tāls ceļš ejams, jo vispirms jāizpilda kvalifikācijas normatīvi.”

Manadū nav vienīgā augsta līmeņa peldētāja, kura paziņojusi par atgriešanos sportā. Šogad tādu pašu lēmumu pieņēmis arī titulētais austrālietis Ians Torps un viņa tautiete Libija Triketa.

Izmantotie resursi:
Reuters

  +1 [+] [-]

, 2011-06-26 13:57, pirms 13 gadiem
Tā ir tā kura kaila bildējās?

     [+] [-]

, 2011-06-26 17:22, pirms 13 gadiem
Tikai un vienīgi naudas dēļ!

     [+] [-]

, 2011-07-03 21:58, pirms 13 gadiem
Vynilz rakstīja: Tā ir tā kura kaila bildējās?
Jūū, tā pati!