Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:372, Did:0, useCase: 3

Patrika iekļūst daiļlēkšanas finālā Eiropas čempionātā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Patrika iekļūst daiļlēkšanas finālā Eiropas čempionātā
Džeja Delanija Patrika. Foto: LPF.

Šodien Latvijas daiļlēcēja Džeja Delanija Patrika veiksmīgi aizvadījusi Eiropas čempionāta daiļlēkšanā kvalifikācijas sacensības lecienos no 10m torņa, iekļūstot finālā.

Priekšsacīkstēs sešpadsmit sportistu konkurencē Latvijas pārstāve piecu lēcienu summā ieguva 240.20 punktus, kas bija sestais labākais rezultāts. No līderes mūsu sportiste atpalika par 47.10 punktiem, taču ar to pilnībā pietika, lai kvalificētos sacensību finālam, kurā iekļūst 12 labākās atlētes.

Šī ir pirmā reize Latvijas daiļlēkšanas sporta vēsturē, kad kāds no mūsu pārstāvjiem kvalificējas dalībai sacensību finālā. Divus gadus iepriekš Patrika Eiropas čempionātā sasniedza 19.vietu, bet pērn Eiropas spēlēs daiļlēcējai izdevās izcīnīt 17.vietu, savukārt šī gada pasaules čempionātā mūsu sportistei izdevās izcīnīt 21.vietu, nopelnot 257.30 punktus.

22 gadus vecā sportiste dzīvo un trenējas ASV.

Izmantotie resursi:
Sākums - Latvijas Peldēšanas federācija

  -1 [+] [-]

, 2024-06-19 13:42, pirms nedēļas
Viņa kādreiz ir bijusi Latvijā?

     [+] [-]

, 2024-06-19 14:05, pirms nedēļas
Maitas tie skribenti
Tik grūti uzrakstīt cikos fināls,kur radīs utt..