Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Brits Viginss uzvar treka iedzīšanā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Brits Viginss uzvar treka iedzīšanā
Bredlijs Viginss
Foto: AFP

Šodien Pekinas olimpiskajās spēlēs treka riteņbraukšanā sadalīts medaļu komplekts 4000 metru iedzīšanā. Tāpat kā Atēnās, arī šeit zeltu izcīnīja Lielbritānijas sportists Bredlijs Viginss.

Finālā Viginss pārspēja Jaunzēlandes treka meistaru Haidenu Roulstonu, bet cīņā par bronzu vēl viens Lielbritānijas sportists Stīvens Burks tika galā ar krievu Alekseju Markovu.

Jāpiebilst, ka jau Atēnās Viginss izcīnīja veselas trīs medaļas un tieši šajā disciplīnā, 4000 metru iedzīšanā, Viginss jau toreiz kļuva par olimpisko čempionu un šeit Pekinā savu titulu britam izdevies nosargāt.

Pekinas olimpiskās spēles

4000 metru iedzīšana vīriešiem treka riteņbraukšanā

VietaSportistsValsts
1. B.Viginss Lielbritānija
2. H.Roulstons Jaunzēlande
3. S.Burks Lielbritānija
4. A.Markovs Krievija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-16 16:06, pirms 16 gadiem
Rezultātu jau arī varējāt pierakstīt!

     [+] [-]

, 2008-08-16 16:09, pirms 16 gadiem
Viginsa uzvara nav pārsteigums, bet tas, ka briti paņēma arī 3.vietu - ir gan. Bet nu vispār pēc pērn lieliski pašu mājās aizvadītā PČ trekā no britu komandas lielas lietas tika gaidītas - un arī tika sagaidītas. Komandas uzdevums, bija izcīnīt 6 medaļas, bet nu tas uzdevums jau ir pārpildīts!