Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Vācietes papildlaikā uzvar Zviedriju, tiek pusfinālā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Vācietes papildlaikā uzvar Zviedriju, tiek pusfinālā
Vācietes izrādījās pārākas
Foto: AFP

Šodien Pekinas olimpiskajās spēlēs sieviešu futbola turnīrā aizvadītas ceturtdaļfinālu spēles. Pēdējā no tām Vācijas izlase pēc sausa pamatlaika papildlaikā ar 2:0 uzveica Zviedriju un iekļuva pusfinālā.

104. minūtē pirmos vārtus pēc stūra sitiena ar galvu iesita Garefrekesa, bet 115. minūtē skaistus vārtus no soda laukuma robežām guva Laudera. 2:0 Vācijas uzvara.

Pusfinālā Vācija tiksies ar Brazīliju, kura šodien ar 2:1 uzvarēja Norvēģiju. 44. minūtē brazīlietes vadībā izvirzīja Daniela, bet 57. minūtē Marta panāca 2:0. Norvēģija spēja vien samazināt rezultāta starpību (Nordbija 83. minūtē realizēja uz Brazīlijas vārtiem piešķirto 11 metru soda sitienu), bet spēli vairs neizdevās glābt. Brazīlija uzvarēja ar 2:1.

Otro pusfināla pāri veidos ASV un Japāna. Amerikānietes ar 2:1 papildlaikā uzveica kaimiņienes kanādietes (101. minūtē uzvaras vārti Kai kontā), bet Japāna Āzijas duelī ar 2:0 uzvarēja Ķīnu (katrā puslaikā pa vārtiem).

Līdz ar to pusfinālā iekļuvušas visas Atēnu olimpisko spēļu medaļnieces - gan čempione ASV, gan vicečempione Brazīlija, gan arī bronzas medaļniece Vācija.

Pekinas olimpiskās spēles

Sieviešu futbola turnīra ceturtdaļfināli

Brazīlija - Norvēģija 2:1
ASV - Kanāda 1:1, papildlaikā 2:1
Japāna - Ķīna 2:0
Vācija - Zviedrija 0:0, papildlaikā 2:0

Pusfinālu pāri

Brazīlija - Vācija
ASV - Japāna

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja