Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Arī smailīšu vieniniekos zelts Slovākijai

Arī smailīšu vieniniekos zelts Slovākijai
Elena Kaliska
Foto: AFP

Jau trešo zelta medaļu Pekinas olimpiskajās spēlēs izcīnījusi Slovākija - katru reizi kanoe airēšanā. Smailīšu vieniniekos dāmām nepārspēta palika slovākiete Elena Kaliska.

Kaliska vienīgā no visām dalībniecēm veica distanci tīri, nesaņemot nevienu soda sekundi. Tiesa, arī ņemot vērā tikai pašu brauciena laiku, slovākiete tāpat bija pati ātrākā, tāpēc vēl pelnītāku uzvaru ir grūti iedomāties. Viņas kopējais laiks bija 192.64 sekundes, un vicečempione austrāliete Džakvelīne Lorence zaudēja Kaliskai veselas 14.30 sekundes (tikai četras no tām - uz soda rēķina). Bronzu izcīnīja austriete Violeta Oblingere Petersa.

Pekinas olimpiskās spēles

Smailīšu vieninieki sievietēm

VietaSportisteValstsRezultāts
1. E.Kaliska Slovākija 192.64
2. Dž.Lorence Austrālija 206.94
3. V.Oblingere Petersa Austrija 214.77
4. J.Takešita Japāna 219.30
5. A.Stanuha Polija 221.08
6. A.Herde Nīderlande 231.99

, 2008-08-15 13:34, pirms 16 gadiem
Izskataas, ka prieksh tantaam shii trase tomeer ir par gruutu, taadas rezultaatu starpiibas starp pirmajaam trim vietaam...nav briinums, ka Kaliskis vinneeja!
Aigars Apinis apbalvošanas ceremonijā
Foto: Xinhua
6

Karogu noslēguma ceremonijā nesīs Apinis

Paralimpisko spēļu noslēguma ceremonijā Pekinā, kas risināsies šodien, Latvijas karogu uzticēts nest paralimpiskajam čempionam un vicečempionam attiecīgi diska mešanā un lodes grūšanā Aigaram Apinim.
Edgars Bergs apbalvošanas ceremonijā
Foto: Xinhua
24

Edgars Bergs – paralimpisko spēļu vicečempions

Šorīt Pekinas paralimpiskajās spēlēs kā pēdējais no Latvijas delegācijas startēja saldenieks Edgars Bergs. Lodes grūšanas sacensībās Edgars pēdējā mēģinājumā sasniedza savu personīgo rekordu (15,54 m), kas viņam deva 2.vietu un paralimpisko spēļu sudraba medaļu.
Aigars Apinis apbalvošanas ceremonijā
Foto: Xinhua
112

Apinis triumfē Pekinā ar rekordu

Birzgalietis Aigars Apinis šodien Pekinas paralimpisko spēļu diska mešana sektorā izcīnīja zelta medaļu apvienotajā F33/F34/F52 grupā, labojot sev piederošo pasaules rekordu - 20.47 metri.