Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:166, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Astotdaļfinālos gandrīz visi favorīti

Astotdaļfinālos gandrīz visi favorīti
Brinkam un Dīkmanam (Vācija) Olimpiāde
ir beigusies
Foto: fivb.com

Jau ziņojām, ka pretiniekus Pekinas olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīra 1/8 finālā šodien uzzinājuši latvieši Mārtiņš Pļaviņš un Aleksandrs Samoilovs. Apskatīsim arī pārējos 1/8 finālu pārus...

No 24 Pekinas olimpisko spēļu pludmales volejbola turnīrā startējušajiem duetiem pēc šīs dienas spēlēm mājās var doties jau astoņi. Dažu duetu spēlētāju uzvārdi, kuri dosies mājās ir ļoti skanīgi. Ceturtdien turnīrs beidzās tādiem duetiem kā Brinkam / Dīkmanam (Vācija), Kemperūdam / Skarlundam (Norvēģija), Konde / Baracetti (Argentīna), Heijeram / Hoišeram (Šveice), Kaisam / Vesikam (Igaunija) un Boersmam / Ronnesam (Nīderlande). Mazāks pārsteigums par to, ka turnīrs beidzies itāļiem Amorem / Lionem un Angolas duetam Fernandesam / Boraisam.

Interesantākā no 1/8 finālu cīņām varētu būt spēle starp brazīliešiem Rikardo / Emanuelu un krieviem Barsuku / Kolodinski. Tāpat neprognozējamas cīņas aizvadīs kā Gruzijas brazīlieši Geors / Gia un Doplers / Gartmaijers (Austrija) tā Nummerdors / Šuils (Nīderlande) un Šahts / Slaks (Austrālija).

Interesanti, ka Olimpisko spēļu "bīča" turnīrā no vienas valsts pa diviem duetiem pēc apakšgrupu fāzes palicis vien Brazīlijai (kas nav pārsteigums) un nebūt pludmales volejbola lielvalstij - Austrijai.

patīkami, ka starp skanīgajiem uzvārdiem, kuri iekļuvuši olimiskā turnīra 1/8 finālos lasāmi arī Pļaviņa / Samoilova uzvārdi. Visas kungu turnīra 1/8 finālu spēles tiks izspēlētas sestdien.

Pludmales volejbola turnīra 1/8 finālu pāri:

Gošs / Horsts (AUT) - Samoilovs / Pļaviņš (LAT)
Asahi / Shiratori (JPN) - Marcio Arauho / Fabio Luiss (BRA)
Herera / Mesa (ESP) - Gibs / Rozentāls (USA)
Rikardo / Emanuels (BRA) - Barsuks / Kolodinskis (RUS)
Geors / Gia (GEO) - Doplers / Gartmaijers (AUT)
Nummerdors / Šuils (NED) - Šahts / Slaks (AUS)
Laciga / Šnīders (SUI) - Rodžers / Dalhauzers (USA)
Sū / Vū (CHN) - Klemperers / Korengs (GER)

Izmantotie resursi:
fivb.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-08-14 23:38, pirms 16 gadiem
krieviem nepaveicās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-08-15 00:30, pirms 16 gadiem
Gošs / Horsts (AUT) - Samoilovs / Pļaviņš (LAT)

GO GO GO!!!
, 2008-08-15 01:07, pirms 16 gadiem
Amerikāņiem atkal jaspēlē pret Šveiciešiem, kaut ka neštimē šitā sistēma.
, 2008-08-15 09:43, pirms 16 gadiem
"Interesanti, ka Olimpisko spēļu "bīča" turnīrā no vienas valsts pa diviem duetiem pēc apakšgrupu fāzes palicis vien Brazīlijai (kas nav pārsteigums) un nebūt pludmales volejbola lielvalstij - Austrijai."
a kapē USA tiek ignorēti? šiem tak ar vēl divi pāri palikuši
, 2008-08-15 15:26, pirms 16 gadiem
Varbut kads variet ieteikt kur var redzet ritdienas speli internetaa?? Neesmu Latvijaa... paldies!
, 2008-08-15 16:17, pirms 16 gadiem
RiekstinsG: Shie ir citi shveicieshi

Madara: Speeles vari skatiities eurovisionsports.tv: Beijing Olympics 2008 Laikam buus pa 11. kanaalu. Jaaver gan valjaa caur Internet Explorer, uz Mozillas laikam neiet.
, 2008-08-16 02:47, pirms 16 gadiem
dikmanam ka vienmer gangstas kepinsh
Aigars Apinis apbalvošanas ceremonijā
Foto: Xinhua
6

Karogu noslēguma ceremonijā nesīs Apinis

Paralimpisko spēļu noslēguma ceremonijā Pekinā, kas risināsies šodien, Latvijas karogu uzticēts nest paralimpiskajam čempionam un vicečempionam attiecīgi diska mešanā un lodes grūšanā Aigaram Apinim.
Edgars Bergs apbalvošanas ceremonijā
Foto: Xinhua
24

Edgars Bergs – paralimpisko spēļu vicečempions

Šorīt Pekinas paralimpiskajās spēlēs kā pēdējais no Latvijas delegācijas startēja saldenieks Edgars Bergs. Lodes grūšanas sacensībās Edgars pēdējā mēģinājumā sasniedza savu personīgo rekordu (15,54 m), kas viņam deva 2.vietu un paralimpisko spēļu sudraba medaļu.
Aigars Apinis apbalvošanas ceremonijā
Foto: Xinhua
112

Apinis triumfē Pekinā ar rekordu

Birzgalietis Aigars Apinis šodien Pekinas paralimpisko spēļu diska mešana sektorā izcīnīja zelta medaļu apvienotajā F33/F34/F52 grupā, labojot sev piederošo pasaules rekordu - 20.47 metri.