Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:18, Did:0, useCase: 3

Žurnāla "Sports" oktobra numurā: "Longbords un citas intrigas"

Sportacentrs

Ir iznācis jaunais žurnāla ‘’Sports’’ oktobra numurs, kurā ir 19 interesanti raksti par Latvijas sportistiem. Šajā publikācijā piedāvajam Jums īsu ieskatu galvenajos žurnāla rakstos.

Žurnāla oktobra numurā lasi:

- „Skeitbordu var salīdzināt ar riteņbraukšanu, kas aptver visai atšķirīgas disciplīnas. Kādam saistībā ar riteņbraukšanu pirmais prātā nāk Māris Štrombergs, bet citam - Romāns Vainšteins,” uzsver Latvijas Skeitborda federācijas (LSF) prezidents Gustavs Gailītis, kurš turpina nu jau aizsaulē aizgājušā tēva Ginta Gailīša 1989. gadā dibinātās LSF vadību. Par skeitborda, longborda, biatlona un citām intrigām raksta Renārs Buivids.

- Šoruden starta pogu spiedis 21. Latvijas florbola čempionāts. Starpsezonu periodā notikušas gana daudz pārmaiņu gan komandu, gan līgu sastāvos. Latvijas vīriešu čempionātā cīnās gandrīz pussimts komandu: 14 - virslīgā, 11 - 1. līgā, 22 - 2. līgā. Sieviešu konkurencē spēkiem mērosies 10 klubi - piecas komandas virslīgā un piecas – 1. līgā sievietēm. Rakstā „Laiks izspēlēt acīti!” jauno sezonu aplūko žurnālists un florbolists Kristaps Zaļkalns.

- Pirms septiņpadsmit gadiem viņa sasniedza vienu mērķi – ieguva bakalaura grādu Valsts Mākslas akadēmijā un sapņoja par otru – startēt olimpiskajās spēlēs. Tagad mākslas maģistre Vita Matīse ir divkārtēja olimpiete vindsērfingā ar sekmīgu interjeristes praksi, kas nule sākusi mācības... Sporta pedagoģijas akadēmijas 1. kursā. Tas nav vienīgais pārsteigums - šoruden savā vairāk nekā ceturtdaļgadsimtu ilgajā burātājas karjerā Vita pirmo reizi kļuva par pasaules čempioni... Tā sērfotājs Dainis Caune sāk rakstu par sērfotāju Vitu Matīsi.

- Ekstrēmās riteņbraukšanas virtuvē Māra Orniņa vārds izskanējis pietiekami bieži, lai tas aizķertos ausīs katram trešajam sacensību apmeklētājam, nemaz nerunājot par braucējiem, kuriem šis sportists ir mērķis, pēc kā tiekties. Savos 22 gados Māris Orniņš jeb Dullītis šobrīd ir labākais Baltijas MTB frīstaila braucējs. Žurnālists Ralfs Dravnieks piedāvā „Dirtu karaļa” portretu.

Lai arī žurnāls Sports kopš 2013. gada sākuma atkal ir pārdošanā un tas joprojām ir pieejams abonentiem, žurnāla mājas lapā www.sporto.lv ir iespējams bez maksas izlasīt visus žurnāla numurus. Ienāciet Sporto.lv un iepazīstiet Latvijas sportu labāk!