Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Piesārņojuma dēļ otro dienu pēc kārtas atceļ triatlonistu treniņus Sēnā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Piesārņojuma dēļ otro dienu pēc kārtas atceļ triatlonistu treniņus Sēnā
Sēna. Foto: AP/Scanpix

LETA--AFP. Parīzes olimpisko spēļu rīkotāji sliktās ūdens kvalitātes dēļ otro dienu pēc kārtas atcēla Sēnā paredzētos treniņus triatlona sacensību dalībniekiem.

Tiekoties Pasaules triatlona savienībai ("World Triathlon"), pilsētas un reģionālajām amatpersonām, svētdien tika pieņemts lēmums veikt papildu ūdens kvalitātes pārbaudes. Tiesa, rīkotāji ir gana pārliecināti, ka šonedēļ plānotās cīņas par medaļām varēs norisināties Sēnā.

Sliktās kvalitātes dēļ Sēnā bija liegts peldēties apmēram 100 gadus, bet spēļu rīkotāji ieguldīja apmēram 1,4 miljardu eiro, lai sagatavotu upi spēļu sacensībām.

Kopš jūnija veiktajās pārbaudēs ūdenī tika konstatēts nedrošs "E. coli" baktēriju līmenis. Ūdens kvalitāte upē ir saistīta arī ar laikapstākļiem Parīzē, un pagājušajā nedēļā notikušais lietus to nav padarījis labāku, jo, lietus kanalizācijai nespējot uzņemt visu ūdeni, daļa no tā nonāca Sēnā.

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle
K SENUKAI Trāpi skaitli un WOW 50 eiro spēle

     [+] [-]

, 2024-07-29 11:02, pirms 2 mēnešiem
Lielpilsētu posts, kaut kur jau tā miljonu radītā šmuce satek

  +3 [+] [-]

, 2024-07-29 11:19, pirms 2 mēnešiem
100 gadus nav varēts un tad tagad pa nedēļu varēs sakārtot 🤣 Prognozējama milzu pļūtīšana 🤣🤣🤣

     [+] [-]

, 2024-07-29 16:56, pirms 2 mēnešiem
Ko var gribēt, ka salaiž upē dirsējus.