Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3030, Did:0, useCase: 3

Kanādas sieviešu futbola izlases pārstāves izspiegojušas Jaunzēlandes treniņus

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kanādas sieviešu futbola izlases pārstāves izspiegojušas Jaunzēlandes treniņus
Kanādas valstsvienības futbolistes kopbildēšanās laikā Sentetjēnā. Foto: Canada Soccer

Neilgi pirms Parīzes olimpiskajām spēlēm kaunā kritusi Kanādas dāmu futbola valstsvienība, tās personāla dalībniecēm ar droniem izlūkojot Jaunzēlandes komandas treniņus 19. un 22. jūlijā.

Atsaucoties no Kanādas Olimpiskās komitejas (COC) paziņojuma, var noprast, ka pretinieču izspiegošana nav notikusi saskaņoti ar treneru štābu un to "uz savu galvu" veikušas atsevišķas personas. Uz mājām patriektas datu analītiķe Žozefa Lombardi un trenera asistente Džasmīna Mandere, kurai Lombardi rādījusi iegūto materiālu.

Kanādas valstsvienības galvenā trenere Beva Prīstmena atvainojusies Jaunzēlandes izlasei, kā arī pēc savas iniciatīvas nevadīs komandu rītvakar Sentetjēnā paredzētajā spēlē pret jaunzēlandietēm. Kanādas Olimpiskā komiteja arī piespriedusi komandai ētikas apmācības nodarbību apmeklēšanu.

Pašreizējā olimpiskā čempione Kanāda un Jaunzēlande ielozētas vienā grupā ar mājinieci Franciju un Kolumbiju.

Olimpiskie futbola turnīri tradicionāli sāksies pirms pašu olimpisko spēļu atklāšanas. Cīņas futbola laukumos notiks ne vien Parīzē, bet arī citās Francijas pilsētās.

Izmantotie avoti:
https://olympic.ca/press/coc-statem...

Noderīgas saites:

Olimpisko spēļu jaunumi
Latvijas sportistu starti un rezultāti
SPORTLAND lielā prognožu spēle

  +1 [+] [-]

, 2024-07-24 18:38, pirms 2 mēnešiem
nezināju,ka sieviešu futbols ir neparasts futbols - tas ir mikslis starp boksu,karatē un cenšanos noraut skalpu:
https://youtu.be/Ra0PHv1KgbU
*pareizi saka,ka ja kaujas sievietes,tad tas ir daudz nežēlīgāk...

  +1 [+] [-]

, 2024-07-24 20:47, pirms 2 mēnešiem
artenio rakstīja: nezināju,ka sieviešu futbols ir neparasts futbols - tas ir mikslis starp boksu,karatē un cenšanos noraut skalpu:
https://youtu.be/Ra0PHv1KgbU
*pareizi saka,ka ja kaujas sievietes,tad tas ir daudz nežēlīgāk...
sieviešu futbols nav ierobežots kā hokejs. Ja tur atļautu spēka paņēmienus, tad drīz vien spēle beigtos jo visām būtu 5+20

     [+] [-]

, 2024-07-24 21:08, pirms 2 mēnešiem
pūce rakstīja: sieviešu futbols nav ierobežots kā hokejs. Ja tur atļautu spēka paņēmienus, tad drīz vien spēle beigtos jo visām būtu 5+20
amerikāņu futbols nobāl sieviešu futbola priekšā...kur tas redzēts,ka spēlētājs(a) pieskrien pie tiesneša un no visas sirds šim pa olām))un galvenais,ka šīm vienalga uz sarkano)
*vnk nezināju,ka sieviešu futbols ir tik "aizraujošs"))

     [+] [-]

, 2024-07-24 21:12, pirms 2 mēnešiem